من با اینکه درسم عالی بود و مدام درس میخوندم (یعنی ذهنم بیکار نبود و درگیر درس بود) ولی از همون بچگی مدام ذهنم درگیر این مسائل بود اصلا آروم و قرار نداشتم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مگه مرد هم سرد میشه!وقتی تو رابطه متاهلی زن مجبور به خ.ا میشه علتش به نظرم بیشتر اینه که مرد فقط فکر خودش هست و ارضا شدن خودش و زنش براش مهم نیست تو رابطه .
خلاصه خوش بحالتون شوهر دارین من ک غرق گناهم توروخدا دعا کنید من راهمو پیدا کنم واقعا دارم اذیت میشم ...
مام این دوره رو گذروندیم خیلی سخته .ولی باید حواست باشه که تو ازدواج به خاطر این مساعل اشتباه نکنی .من مثل خودت بودم ولی شوهری که گیرم اومد همه بدی هاش به کنار یه بدی مهمش این بود فقط فکر خودش بود تو رابطه.چیزی به اسم رضایت زن براش معنی و مفهوم نداشت.خداروشکر که طلاق گرفتم .اسی خیلی حواست باشه این میل یه موقع باعث میشه ادم اشتباه رو انتخاب کنی به عنوان همسر