2777
2789

من دوماه عمل کردم دوبار رابطه اول خیلی درد داشتم چون داخل هنوز ملتهب بود الان که خوب شدم حس میکنم مثل قبل گ ش ا د هست داخلش ،کسی تجربه ای داره ,اخه مگه میشه😑

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عمل ضروری واقعااا ؟؟؟عزیزم ی میخم دوبار بکوبی ب دیوار باز بار سوم راحت میره قرار نیست ک تاآخر عمر ت. ...

چه مثالی منم خواستم بدم انجام بدم هر کاری کردم شوهرم نداشت گفت مشکلی نداری

منم شوهرم نمیگفت ک هزچی هم میگفتم میگف خوبی خودم واقعا اذیت بودم حس نمیکردم زایمان طبیعی داشتم 

عمل ضروری واقعااا ؟؟؟عزیزم ی میخم دوبار بکوبی ب دیوار باز بار سوم راحت میره قرار نیست ک تاآخر عمر ت. ...

اخهخیلی شدید باز شده بودم رحمم اومده بود پایین گفت عمل جراحی دائمی هست اذیت میشدم تو رابطه هیچ حس نمیکردم اعتماد ب نفس نداشتم فراری بودم ،

اخه ب چ دردی بخوره مثلااا ینی چی اخخ میخای چیو ثابت کنی ب شوهرت مثلا خوبی یا ببخشید ت....مگه میشه ادم این چیزای ساده رو ندونه و خودشو گول بزنه ...شوهرتون کار خوبی کرده افرین👏👏👏👏

سوم

من زایمان دوم هستم وزن بچم زیاد بود 4کیلو ....شوهرم قسم میخوره خوبی ولی خودم احساس میکنم داخل واژنم بی حسه نمیدونم از گشاد بودنه یا چیز دیگه ..یکسال و دو ماهه زایمان کردم ...البته احساس میکنم نسبت به اول بهترشدم

اخهخیلی شدید باز شده بودم رحمم اومده بود پایین گفت عمل جراحی دائمی هست اذیت میشدم تو رابطه هیچ حس نم ...

والا اطلاعات دقیق نمیدونم در موردش ک تا اخر همین حالت بمونه یا نه..الان راضی هستی ؟؟؟رابطتت خوبه ؟؟؟

اخه ب چ دردی بخوره مثلااا ینی چی اخخ میخای چیو ثابت کنی ب شوهرت مثلا خوبی یا ببخشید ت....مگه میشه اد ...

والا چی بگم اعتراضی  نداره میگه حرفشم نزن....خودش نزاشت برم سزارین الانم پشیمون نیستم از زایمان طبیعی