من دوماه عمل کردم دوبار رابطه اول خیلی درد داشتم چون داخل هنوز ملتهب بود الان که خوب شدم حس میکنم مثل قبل گ ش ا د هست داخلش ،کسی تجربه ای داره ,اخه مگه میشه😑
والا چی بگم اعتراضی نداره میگه حرفشم نزن....خودش نزاشت برم سزارین الانم پشیمون نیستم از زایمان طبیع ...
بهترین زایمان ،زایمان طبیعی هستش مگر اینکه ماما تشخیص بده ک بچه نمیتونه از رحم مادر خارج بشه اون دیگه مجبوره ادم ...الان اکثرا از دردش میترسن و تن ب سزارین میدددن ...من خودم طبیعی انجام دادم ۱۶سالم بود بچه اولمو بدنیا اوردم سخت بود ولی نمردم و الانم بقول شما شوهرم ناراضی نیست
بهترین زایمان ،زایمان طبیعی هستش مگر اینکه ماما تشخیص بده ک بچه نمیتونه از رحم مادر خارج بشه اون دیگ ...
اره دیگه خدا اینطور آفریده ما رو و این توانایی رو هم بهمون داده. ...هردو زایمان عوارضی هم دارن دیگه چاره ای نیست باید یکیشون رو انتخاب کنیم ....ولی به نظر من کاش تخم گذار بودیم 😂😂😉
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
چرا میگن بهترین زایمان زایمان طبیعی هست؟من که تو سزارین جز کمر درد خفیف چیز بد دیگه ای ندیدم
کقتی خدا ی چیزی رو تو وجود ادمی قرار داده پس بفکر اینجاشم بوده منتهی الان دیگه از ترس،یا نمیخان اونجاشون چیز بشه میرن سراغ سزارینن ،سزارینم میگن ب مرور زمان عوارضش رو نشون میده...