2777
2789
عنوان

هرکی دختر جوون میبینم

263 بازدید | 28 پست

تو اقوام خودم وشوهرم‌میگن ایشالا روزی خودت باشه میگن کی دیگ‌ازدواج میکنه؟؟؟یجوری حرف میزنن ک انگار ما برای زمان قاجاریم وکار زشتی کردیم

ولا زمونه عوض شدع کلا اینطور ک من‌میبینم دیگ ازدواجی هم درکار نیس

متاهل ومتعهد❤️❤️حرفی ندارم فقط کاراگاه بازی رو بزار برای زندگی خودت وسرت رو از تو زندگی مردم در بیار🫰🏻از تاریخ ۲۵ دی تاپیک ها متعلق به من هست ❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طرفای ما که گرد ازدواج پاشیدن

چه خوب 

حداقل شادی دارین 

واسه ما چندساله کسی ازدواج نمیکنه

متاهل ومتعهد❤️❤️حرفی ندارم فقط کاراگاه بازی رو بزار برای زندگی خودت وسرت رو از تو زندگی مردم در بیار🫰🏻از تاریخ ۲۵ دی تاپیک ها متعلق به من هست ❤

شما کار زشتی نکردی اونا اینو میگن چون مردی وجود نداره که کسی بخاد ازدواج کنه

اینم حرفیه

بیخیال بابا همینا عاشق ازدواج کردن هستن چون سنشون کمه و خواستگار خوب هم ندارن اینجوری میگن وگرنه آدم ...

شاید همینطوریه

ولی ما خیلی وقته تو هر دو اقوام هیچ ازدواجی صورت نگرفته

من وقتی این حرفارو بهم میزنن واقعا حس بد بهم دست میده

حس ناقص بودن

احساس عقب افتادن از متاهلا

احساس اینکه کسی منو نپسندیده و کیس خوبی نبودم

بغض میکنم و با این حرفا که قصد ازدواج ندارم میپیچونمشون

توروخدا با ما مجردا کاری نداشته باشید ما خودمونم نمیدونیم چرا ازدواج نکردیم به خدا دلمون میشکنه

شاید همینطوریهولی ما خیلی وقته تو هر دو اقوام هیچ ازدواجی صورت نگرفته

چه بد 🥲 قطعا همه جوونا ها دوستدارن ازدواج کنند اما شرایط اقتصادی هم خیلی خراب شده ی خونه بخوای اجاره کنی حداقل باید ۳۰۰ تومن بدی با ماهی ۶ تومن بقیه چیزا ک پیش کش

💚🌱

اینم قشنگ نیست هر مجردی رو ببینی هی راجب ازدواج باهاش حرف بزنی

ازدواج کردن افتخار نیست نکردن هم ناکافی بودن نیست

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
والا خیلی ام کار خوبی کردی من خودم سی سالم‌ شده و ناراحتم که ازدواج نکردم

ولی ن میشه گفت متاهلی خوبه نه مجردی

🥲🥲برا منیک خانواده خودم خوب نبودن متاهلی یک درجه بهتره ولی برا کسیک خانوادش خوبه هرگز متاهلی براش جذاب وخوب نیس چون‌پراط مسئولیته

من وقتی این حرفارو بهم میزنن واقعا حس بد بهم دست میدهحس ناقص بودناحساس عقب افتادن از متاهلااحساس این ...

عزیزدلم منک نگفتم به کسی چرا ازدواج نکرده میگم‌مثلا کسی بهشون میگه ایشالا روزی خودتون سریعا میگن ما نمیخوایم ازدواج کنیم همین🥲من منظور بدی نداشتم گلم