2777
2789
عنوان

بچه های خواهرم چند بار صورت پسرمو چنگ انداختن

| مشاهده متن کامل بحث + 1594 بازدید | 59 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کتک زدن کار درستی نیست ، فقط بهشون بگو چون بچمو چنگ می‌زنید و اذیتش میکنید دیگه نمی‌ذارم باهاش بازی کنید شاید تاثیر داشته باشه

اگه من نبودم زندگیت خیلی بی‌مزه بود ، قبول کن 🤓

یاده دختر خودم افتادم بچگی بچه های داداشمو چنگ مینداخت خیلیم بد ؛خودم دعواش میکردم زن داداشم هیچی نم ...

چون شما خودت دعواش میکردی خانم برادرتون چیزی نمیگفته 

از قدیم میگن بچت رو خودت تربیت کن تا بقیه تربیتش نکنن 

همه درحال تربیت دیگرانیم؛دشمن درحال تربیت فرزندان ما

بخداااااا فقط سکوت کردم...اسی شدم از دستشون..غصه دارم بفکر افتادم از بچه ام دفاع کنم ..نذارم همونجور ...

چرا رفت و آمد میکنی ؟ وقتی میخواد بیاد خونتون بپیچونش نزار بیاد، بچه هاش چندتان؟ چقد از بچه شما بزرگترن؟

غربت کسی نباش که تو را وطن دانسته...

چون شما خودت دعواش میکردی خانم برادرتون چیزی نمیگفته از قدیم میگن بچت رو خودت تربیت کن تا بقیه تربیت ...

هم دعواش میکردم هم مسلماخیلی ناراحت میشدم واسه بچه های اونا اخه کی دلش میخواد بچش بچه های بقیه رو بزنه و خدای نکرده اتفاق بدی بیوفته براشون

قوی باش، تو نقش اول قصه ی خودتی...! :))️ 

چرا بنظرم من حتما بزنشون 

همونطور که مادرشون شخصیت نداره بچه هاشو جمع کنه توهم شخصیت نداشته باش ک بزنشون

یجوری هم بزن ردش بمونه

کوروش بزرگ❤ بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری، هر دو رنج است. پس اگر هم‌فکر خود نیافتی، مثل خدا تنها باش