بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
لطفا برام دعا کن💖 منم برات صلوات میفرستم 🌱 پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚
ب صورت بچه ترمیم کننده mq بزن..بعدم نزار بازی کنن ..اگه بازی کردن تهدید کن..بگو ی بار دیگه دست بزنین ...
میدونم کار اون بچه ها زشت بوده ولی اگه اینو بگه کار ایشون که زشت تر میشه
با لحن خوب توضیح بدن چنگ انداختن کار درستی نیست خودشون در حضور اون بچه ها نباید پسرشونو از خودشون دور کنن و به پسرشونو هم توضیح بدن از خودش دفاع کنه کار سه طرفه است از طرفی این برخورد تند میتونه باعث کدورت بین خواهرش هم بشه
کاملا درکت میکنم خواهر منم همیشه سرش تو گوشیشه یه بچه اش اینقدر بد بچه منو زد که یه ساعت خودم گریه کردم بازم دفعه بد بی خیاله بعضی هارو باید فقط دورباشی خواهرت هم که باشه
بخداااااا فقط سکوت کردم...اسی شدم از دستشون..غصه دارم بفکر افتادم از بچه ام دفاع کنم ..نذارم همونجور زندگی منو آتیش زد زندگی این بچه هم آتیش بیفته..خه رد چنگای چند ماه پیشش مونده