2777
2789
عنوان

بنظرتون کار بدی کردم

65 بازدید | 6 پست

غروب یه زن و مرد دیدم حالا نمیدونم چه رابطه ای داشتن زن شوهر بودن یا چی ولی من حدص زدم زن شوهر باشن  زنه جوان بود بهش می‌خورد ۲۰ ۲۱ سالش باشه ولی مرد راحت ۳۰ سالش میشد خلاصه من دیدم این مرده دختررو بزور و اذیت از آستین گرفته بزور میبره دختره هم بهش گفت اگ اینکارو کنی میگم مزاحمی ها مثل آدم رفتار کن معلوم بود دعوایی بودن منم دلم طاقت نیاورد رفتم پیش دختره گفتم خانم اگه مشکلیه لطفا بگید کمکتون کنم خانم گفت نه دوباره پرسیدم گفتم اگ مشکلی هست لطفا بگید بعد مرده با لحن خیلی بدی بهم گفت برو ببینم بتو ربطی نداره منم گفتم تو حرف نزن من با تو حرفی ندارم (بچه ها من واقعا دلم برا همجنسم سوخت) بعد مرده ول نداد منم بهش فحش دادم گفتم سی...تیر بعد اون بهم گفت جن...ه منم بهش گفتم مادرته 

حالا ازین ناراحتم که ی مادر ک اون لحظه اونجا نبوده و هیج تقصیری نداره چرا باید بهش توهین میکردم من مسلمونم نباید حتی حرف بدی به زبونم می‌آوردم ولی باور کنید اون لحظه دست خودم نبود 

اون دنیا باید حساب برای مادر اون مرد بدم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن رفتن منم پیگیر نشدم دیگه بیشتر بخاطر. فحشی ک خوردم حالم بد شد بیخیال شدم

طرف بددهن بوده دیگه.کسی که با یه خانم تو بیرون اینحوری رفتار کنه مشخصه شان و شخصیت حالیش نیست.بهش فکر نکن دیگه