2777
2789
عنوان

وحشتناک ولی عادی سازی شده

| مشاهده متن کامل بحث + 579 بازدید | 48 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله قرار نیست پس فردا جبر و هندسه بپرسن اداب و معاشرت نوع رفتار نوع حرف زدن میتونه ی رابطه ی خوب و ت ...

از روابط جنسی و رواج همجنس‌گرایی تا مشروب و سیگار و.. دختر و پسر هم نداره ، اوضاع وحشتناکه

از روابط جنسی و رواج همجنس‌گرایی تا مشروب و سیگار و.. دختر و پسر هم نداره ، اوضاع وحشتناکه

ادم توی مدرسه شکل میگیره البته از نظر من،جایی که هم جنس های خودشون وقت زیادی و میگذرونن و بخشی از تربیت و رفتار دانش اموز کاملا به سمت مدرسه برمیگرده 

لباس های زشت و بدن نما و رابطه جنسی با دوست پسر ...زنا کلا عادی شده

امروز رفته بودیم پارک خودم ادم مذهبی ای نیستم چندان ولی خب یه پسره شلوار پارچه ای نازک بگ مانند پوشیده بود و خیلی گشاد بود و همش داشت میوفتاد دوستاشم همین طوری بودن و اصلا به نظر من جالب نبود 

امروز رفته بودیم پارک خودم ادم مذهبی ای نیستم چندان ولی خب یه پسره شلوار پارچه ای نازک بگ مانند پوشی ...

دقیقا ...به قدری لباس را بد کردن آدم بازار می‌ره اصلا نمی تونه یه لباس درست و حسابی پیدا کنه

اینکه اگر کسی نماز بخونه میگن اه چقدر عقب مونده است این خیلی رو مخمه

یه روز داشتم نماز میخوندم بعد یکی برگشت گفت وایی توعم نماز میخونییی؟اصلا بهت نمیخوردد چجوری میخونیی؟

دقیقا ...به قدری لباس را بد کردن آدم بازار می‌ره اصلا نمی تونه یه لباس درست و حسابی پیدا کنه

تنها شانسم اینه که مامانم خیاطه و چیزی که دوست دارم و میتونه برام درست کنه جدی جدی حالم از یه سری لباسلی بازار بهم میخوره 

اینکه طرف به دوست پسر میگه نامزد، یا توی دوستی یا نامزدی بوس و بغل و .... برام قفله واقعا

دوستی رو قبول دارم ولی نامزدی خب محرم به همن بغل چه چیزی داره؟البته توی جمع خیلی بزرگ نه ها