2777
2789
عنوان

وحشتناک ولی عادی سازی شده

| مشاهده متن کامل بحث + 579 بازدید | 48 پست

اینکه فساد به بچه های دبستانی هم رسیده و با هر کدوم از همکارای مدارس و مناطق دیگه هم صحبت میکنیم حتی مثلا بهترین مدارس ،همه میگن آره تو مدرسه ی ما هم وضع همینه و...خیلی شور نزن

ولی کاش واقعا آموزش و پرورش یک فکری میکرد توی این شرایط و به جای تاکید به درس‌هایی که دوزار ارزش ندارن تا ششم فقط روابط اجتماعی و اخلاق و... آموزش داده می شد. 

از فکر بهش دیوانه میشم

سلاممتاسفانه زیادن ولی فکر میکنم دوستی با جنس مخالف برام غیرعادی و غیر قابل پذیرشه، اینم که چندتا بش ...

دوستی با جنس مخالف و خودم تجربه کردم،تا حدی جالب و خوبه ولی از حد بگذره....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احترام نزاشتن به حریم شخصیه همدیگه.

یه سریا انقدرررر سرشون تو زندگیه دیگرانه واقعا انگار بخاطرش حقوق دریافت میکنن.واقعا عجیبه برام.به همهههه چیز هم کار دارن حالا زندگی خودشون دقیقا توالت عمومی

کاربر خانم هستم.

اینکه فساد به بچه های دبستانی هم رسیده و با هر کدوم از همکارای مدارس و مناطق دیگه هم صحبت میکنیم حتی ...

عزیزم ببخش سوالم بی‌ربطه 

شما معلم دبستانی؟

میتونی وارد سیدا بشی؟

اطلاع داری ثبت نمرات تا کی وقت داره؟

هنر و عشق درهم آمیخت؛مـــــعــــلـــ❤️ــم شدم..... 

احترام نزاشتن به حریم شخصیه همدیگه.یه سریا انقدرررر سرشون تو زندگیه دیگرانه واقعا انگار بخاطرش حقوق ...

جوری که با حرکت کوچیکی از طرف دختر خانواده حرف و حدیث میسازن.

عزیزم ببخش سوالم بی‌ربطه شما معلم دبستانی؟میتونی وارد سیدا بشی؟اطلاع داری ثبت نمرات تا کی وقت داره؟

سلام . بله ، نمره ها رو وارد کردیم ، و این هفته کارنامه ها تحویل داده میشه ، فکر کنم از ۲ بهمن امکان ثبت نمره در سیدا فعال شده بود 

سلام . بله ، نمره ها رو وارد کردیم ، و این هفته کارنامه ها تحویل داده میشه ، فکر کنم از ۲ بهمن امکان ...

ای داد 

آخه من چند شب پیش تونستم وارد شم 

لیست کلاسم ناقص بود

مدیر گفت درست میکنم 

از فرداش وارد نمیشه دیگه

شما اینجوری میری سیدا که اول مای مدیو

بعد سها بعدش سیدا دیگه درسته؟

هنر و عشق درهم آمیخت؛مـــــعــــلـــ❤️ــم شدم..... 

اینکه فساد به بچه های دبستانی هم رسیده و با هر کدوم از همکارای مدارس و مناطق دیگه هم صحبت میکنیم حتی ...

بله قرار نیست پس فردا جبر و هندسه بپرسن اداب و معاشرت نوع رفتار نوع حرف زدن میتونه ی رابطه ی خوب و تشکیل بده سبب یه شغل خوب یه زندگی نسبتا تضمین شده 

طرف انواع مسائل ریاضی و بلده ولی خب ابتدایی ترین چیز هارو هم نمیدونه