2777
2789
عنوان

داداشم در و پنجره خونه رو درآورد

| مشاهده متن کامل بحث + 102955 بازدید | 294 پست
نه یکسال بیشتره که گفت می‌خوام بکوبم من نذاشتم دیگه اون قضیه کنسل شده بود دنبال پول بود جور کنه بره ...

با داداشت حرف نزدی. چقد بی چشم و روئه مخصوصا اینکه اجاره هم نمیگرفتی وضع مالی شما با اون خ متفاوته؟ 

خودتی😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه یکسال بیشتره که گفت می‌خوام بکوبم من نذاشتم دیگه اون قضیه کنسل شده بود دنبال پول بود جور کنه بره ...

چقدر بد، حتما با خودش و پدرتون صحبت کنید و گله گی کنید. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
با داداشت حرف نزدی. چقد بی چشم و روئه مخصوصا اینکه اجاره هم نمیگرفتی وضع مالی شما با اون خ متفاوته؟

من مجردی ۱۱ سال سرکار بودم اون موقع اون خونه رو خریدم بعدم که ازدواج کردم اون نشسته بود تو خونه من من دو سال مستاجر بودم تا شوهرم خونه خرید. هیچوقت بهش نگفتم بلند بشه یا ادعای مالکیت کنم 

چقدر بد، حتما با خودش و پدرتون صحبت کنید و گله گی کنید.

پدرم خبر نداره چون سر شب باهاش حرف زدم میدونست می‌گفت. دوسدارم اصلا به روی خودم نیارم ولی پول ندارم که خودم براش درو پنجره بخرم شوهرم متوجه نشه

بنظرم منتظره من یه چیزی بگم دعوا درست کنه چون خیلی بهش فشار اومد خونه دو ندادم بکوبه

دعوا کنه ازش نترس 

فقط حیدر امیرالمومنین است                                           اللهم عجل لولیک الفرج