2777
2789
عنوان

دوستم با کسی بوده حالا فهمیده متاهله🫠🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 1800 بازدید | 108 پست
دختر نبایددد هیچ وقت خودشو کامل در اختیار مرد قرار بده چرا باید قبل از اینکه پرد بهش تعهدی داشته باش ...

ببین بحث کوچیک کردن و این چرت و پرتا نیس من اصن الان دارم راجب داغون شدن روح و روان حرف می‌زنم میگم این وسط این دختر و زنه مرده آسیب دیدن مرده هیچیش نمیشه و در هر صورت مرده بیشتر مقصره آره دختره باید رعایت میکرده نکرده اما این مردس که از اول با هرزگی اومده جلو 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون خودش میدونه ولی از این نظرها هم میدن نمونه ش یکی تو همین تاپیک گفت پیامشو پاک کرد : اگه موقعیتش ...

ولی در هر صورت شوهره خیلب بیشرف بوده حالا اگه طرف میدونست متاهله و باهاش وارد رابطه شده بود تکلیفش مشخص بود ولی الان دختره هم نابود شده خدا لعنتش کنه یکسال به بازی گرفتتش

کاربری دو نفره ی من و دخترخالم .                              پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

اره دیگه صیغه هم قشنگه دیگه؟؟!!!چند همسری هم

خب قوانین رو اگه بدونین متوجه میشین که اینا کلی شرط و شروط داره و کسی اگه معتقد باشه راه درست رو پیش میگیره 

کلی حرف دارم که حالم بده انرژی تایپ ندارم

آی توروخدا😭😭😭دلم برا زنش سوخت ببین چه مصیبتی بوده بنظر من نکنه زنه خودشو بکشه خونش به گردن این بی ...

اخه خودشم ب گردنش بیفته

چجوری با یداوم دروغگو خائن خیانت کار زندگی کنه

ولی در هر صورت شوهره خیلب بیشرف بوده حالا اگه طرف میدونست متاهله و باهاش وارد رابطه شده بود تکلیفش م ...

بخدا انقد گریه میکنه

برا ولنتاین تازه رفته بوده واسش کادو هم خریده بوده دوستم🫠🖤

اخه خودشم ب گردنش بیفتهچجوری با یداوم دروغگو خائن خیانت کار زندگی کنه

تهدید کنه حداقل هزینه ترمیم بهش بده

فقط 10 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کاربری سال۹۸ کاربریامو ترکوندن لطفا گزارش میزنید حداقل بگید 
:))))هنوز نمیدونی اعتماد در عین عشق چه آسیبی میتونه بزنه ب روح و روان ی دختر

والا منم یه ساعته دارم میگم اصن دختره وحشتناک آسیب روحی دیده اما اینجا فقط زن مقصره اولشم گفتم الان میگن دوستت مقصره 

بعد اگه زن خیانت کنه یه پسر و شوهر خودشو داغون کنه میگن زن هرزه بوده

تهدید کنه حداقل هزینه ترمیم بهش بده

بهش گفته ب زنت میگم میام ابروتو میبرم

با خنده گفته بیا بعد ببین من چیکار میکنم

این احمق آدرس خونشون شماره تماس داداشاش باباش همه چیو در اختیار این نامرد گذاشته بوده 

بخدا انقد گریه میکنهبرا ولنتاین تازه رفته بوده واسش کادو هم خریده بوده دوستم🫠🖤

یاد اکس سمی خدازدم افتادم،با یه زن بچه دارو شوار دار بهم خیانت کرد،اینا تقاصشو پس میدن شک نکن

کاربری دو نفره ی من و دخترخالم .                              پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻