2777
2789
عنوان

دوستم با کسی بوده حالا فهمیده متاهله🫠🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 1800 بازدید | 108 پست
بهش گفته ب زنت میگم میام ابروتو میبرمبا خنده گفته بیا بعد ببین من چیکار میکنماین احمق آدرس خونشون شم ...

اخه بگو ساددده اون نمیاد زنگ بزنه بابات بگه متاهل بودم رفیقش شدم ابروشو بردم میدونه میکشنش چقدر سادس این

فقط 10 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کاربری سال۹۸ کاربریامو ترکوندن لطفا گزارش میزنید حداقل بگید 
مهمه که از کجا خوندین و یا چه کسی گفته باشه امیدوارم در پناه حق باشید.

نمیشه که یچیزیو تو اسلام قبول داشت یه چیزیو قبول نداشت که،اگه چار چوباش قشنگه که اجازه صیغه و چند همسری رو داده، از کجا خونده و کی گفته دیگه کدومه؟؟!آن چیز که عیان است جه حاجت به بیان است ...داریم میبینیم تو جامعه

کاربری دو نفره ی من و دخترخالم .                              پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیشه که یچیزیو تو اسلام قبول داشت یه چیزیو قبول نداشت که،اگه چار چوباش قشنگه که اجازه صیغه و چند هم ...

زن اول تا اجازه نده مرد نمیتونه زن دیگه ای بگیره 

و اینکه تو اسلام کلی شرایط داره که اگه میتونی عدالت رو رعایت کنی و..........برو

یکی از آشناهام بیمار بود نمیتونست وظایفشو انجام بده اینجا اجازه داد همسرش بره زن دیگه ای بگیره جلوی گناه رو گرفت

زن اول تا اجازه نده مرد نمیتونه زن دیگه ای بگیره و اینکه تو اسلام کلی شرایط داره که اگه میتونی عدالت ...

زنی که تو شرایطی قرار بگیره که شوهرش بگه میخواد زن دوم بگیره بنظرت دیگه اجازه دادن یا ندادنش مهمه؟؟؟ما داریم درمورد اصله قضیه حرف میزنیم،در کل غلطه اجازه بده یا نده کدومه؟این یارو علی شکاری تو اینستا که هوو آورده سره زنش مریم،بنظرت زنش مشکلی داشته؟؟یا خیلی راضی بوده یا هست؟؟در مورد صیغه چی؟یارو زن داره ده تا ده تا صیغه میکنه که مثلاااا حلاله؟؟ از صدتا حرومم حروم تره

کاربری دو نفره ی من و دخترخالم .                              پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

زنی که تو شرایطی قرار بگیره که شوهرش بگه میخواد زن دوم بگیره بنظرت دیگه اجازه دادن یا ندادنش مهمه؟؟؟ ...

عزیزم وقتی میگم چارچوب مرد و زن نداره همه رعایتش باید بکنن اما وقتی اعتقاد نداشته باشی صیغه بهانست 

کسی که معتقد باشه با زنش کنار میاد دلیلی نداره این همه تنوع بدن تو صیغه کردن🙂💔

و اینکه یه زنی مثلا طلاق گرفته یا ....اما شرایط ازدواج نداره ولی خب نیازی داره اینجاست صیغه لازمه 

چارچوب و قوانین اسلام هیچ مشکل و ایرادی نداره و بهترینه اما یه عده آدم های لجن و سودجو دید مردم رو عوض کردن بهش   

زنی که تو شرایطی قرار بگیره که شوهرش بگه میخواد زن دوم بگیره بنظرت دیگه اجازه دادن یا ندادنش مهمه؟؟؟ ...

خب اون مردهم  معتقد بود خود همسرش شرایط رو فراهم کرد برای ازدواج وگرنه اون آقا زن نمیگرفت 

عزیزم وقتی میگم چارچوب مرد و زن نداره همه رعایتش باید بکنن اما وقتی اعتقاد نداشته باشی صیغه بهانست ک ...

عزیزم من با اصله صیغه و چند همسری مخالفم و همچین چارچوب اصولی و درستی هم نداره و اصلا هم اون چیزی نیست که شما میگید چون ما تو همین جامعه اسلامی داریم زندگی میکنیم و میبینیم عزیزم .

عزیزم من با اصله صیغه و چند همسری مخالفم و همچین چارچوب اصولی و درستی هم نداره و اصلا هم اون چیزی نی ...

عزززیزززززم 🥺خب جامعه هم داغونه 

گفتم که به اسم اسلام خیلی کارا میکنن واسه همینه دید خیلیا عوض شده 

وگرنه ناب ترین دین همین اسلامه....

انشالله در پناه حق باشید.

هزاااران هزار نفر همینجوری گول خوردن،واسه همینه که میگن اول رابطه شناسنامه طرفو چک کنید

چه ربطی داره هزارتا نشونه داره طرف همه جا نمبتونه در دسترس باشه

تو تایمای کمی میتونه پیام بده 

یکجا خسته شدم، شاید هم ناامید شدم،نشستم،دست برداشتم از جنگیدن‌های بی‌فایده برای آنچه نیست،اینباررضایت دادم که خدا بنویسد، بخواهد...

خب اون مردهم معتقد بود خود همسرش شرایط رو فراهم کرد برای ازدواج وگرنه اون آقا زن نمیگرفت

برو فلسفه صیغه رو بخون،فقط کلاه شرعی گذاشتن رو هرزگی

از کجا باید فهمیده یه مرد متاهل واقعا؟چن تا توضیحی میدی

معمولا شبا اکثر اوقات در دسترس نیس

مثلا حق نداری هرموقع ک خواسی بهش زنگ بزنی یا پیام بدی چون زنش میبینه

همیشه در دسترس نیس

بهانه های زیادی برا پیام ندادن و نبودن داره

یکجا خسته شدم، شاید هم ناامید شدم،نشستم،دست برداشتم از جنگیدن‌های بی‌فایده برای آنچه نیست،اینباررضایت دادم که خدا بنویسد، بخواهد...