2777
2789
عنوان

دوستم با کسی بوده حالا فهمیده متاهله🫠🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 1800 بازدید | 108 پست

چقدر چارچوب های اسلام قشنگه....

اگه اون چار چوب ها و قوانین رعایت میشد اینجوری نمیشد

متاسفانه خودم هم یه زمانی رعایت نکردم هنوز آثارش هست و روانم داغونه اما خب توبه کردم انشالله که ثابت قدم باشم 

آره کاربر گمنام هست با هم توافق کردیم پروفمون شبیه هم باشه🤣

اره میشه تگش کنی یادم رفته چه کاربری داشته

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر چارچوب های اسلام قشنگه....اگه اون چار چوب ها و قوانین رعایت میشد اینجوری نمیشدمتاسفانه خودم هم ...

برام دعا میکنی ؟؟؟؟

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

اره میشه تگش کنی یادم رفته چه کاربری داشته

منم نمیتونم دقیق اسم کاربریشو فقط اولش گمنام بود آخرش عدد داشت

به نظر شما دوست نرگس خانوم رفت با یکی ازدواج کرد که پولداره و رفت خارج ادامه تحصیل داد کی ضرر کرد؟من یا اون؟ 🤎

شمارشو برش من اتیشش بزنم مرتیکه خروووو چقدر عوضی این به دوستت بگو تهدیدش کنه بگه لوت میدم

فقط 10 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کاربری سال۹۸ کاربریامو ترکوندن لطفا گزارش میزنید حداقل بگید 
اگه این مرد متاهل نبود مشکلات خیلی کمتر بودپس اگه دختره مقصره اون 30 درصده مرده 70 درصد و خیلی فرقه ...

دختر نبایددد هیچ وقت خودشو کامل در اختیار مرد قرار بده چرا باید قبل از اینکه پرد بهش تعهدی داشته باشه وا بده چرا انقدر دختر های ما خودشونو کوچیک میکنن

دختر نبایددد هیچ وقت خودشو کامل در اختیار مرد قرار بده چرا باید قبل از اینکه پرد بهش تعهدی داشته باش ...

:))))هنوز نمیدونی اعتماد در عین عشق چه آسیبی میتونه بزنه ب روح و روان ی دختر

فقط تهدیدش کرده ب زنش میگه طرفم پرو پرو گفته برو بگو

آی توروخدا😭😭😭دلم برا زنش سوخت ببین چه مصیبتی بوده بنظر من نکنه زنه خودشو بکشه خونش به گردن این بیفته به یکی از فامیلای زنه بگه مثلا مادر شوهرش بگو پسرتون بدبختم کرده به زنش میرم میگم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تاره خیلییییی راحتتتتت برگشته ب دوستم با خنده گفته برو بگو باش

احساس میکنم میدونه دوستت کاری نمیکنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40