2777
2789
عنوان

دوستم با کسی بوده حالا فهمیده متاهله🫠🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 1800 بازدید | 108 پست
دوستتم نرمال نبوده با چه اعتمادی باهاش رابطه داشته؟خب دیگه الان کاری نمیتونه بکنه فقط به بهونه اینکه ...

اون زن همین الانشم بدبخته،این چه شوهریه ...نباشه بهتره

کاربری دو نفره ی من و دخترخالم .                              پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو تهدیدش کنه یه پول زیاد بگیره ازش بگه میگم میرم به زنت اصلا اون پولم بده خیره تا پسره حساب کار دستش بیاد 

فقط 10 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کاربری سال۹۸ کاربریامو ترکوندن لطفا گزارش میزنید حداقل بگید 

الان یه سوال 

یه عده اومدن میگن دختره خریت کرده باید میفهمیده مرده متاهله بعد همینا بهشون خیانت میشه چرا نمیفهمن 

به نظر من این دختره مقصر بوده ولی خیلی خیلی کمتر از اون اشغال چرا انقد این بدبخت و الان میزنین 

بدبخت فقط زنش و این دختره اون اشغال از پس خودش برمیاد 

بهش گفتم بره ب زنش بگهمیگه میترسم شر درست کنه زنه برام بره شکایت کنه گفتم نترس برو بگو بهش

آره اگه شکایت کنه پای دوستت گیر میوفته چون با مرد متاهل رابطه داشته اما وقتی ثابت کنه خبر نداشته چیزی نمیشه 

فقط بهش بگو بره با یه وکیل حتی تو همین سایتم شده یکیو گیر بیاره قشنگ پرس و جو کنه