2777
2789
عنوان

دوستم با کسی بوده حالا فهمیده متاهله🫠🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 1800 بازدید | 108 پست

چطوری یکسال نفهمیده ادمای متاهل اینقد تابلوان ک باید واقعا خودتو ب کوری زده باشی تا نفهمیده باشی

یکجا خسته شدم، شاید هم ناامید شدم،نشستم،دست برداشتم از جنگیدن‌های بی‌فایده برای آنچه نیست،اینباررضایت دادم که خدا بنویسد، بخواهد...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هعی بهدا آدم دیگه ب سایه اش هم نمیتونه اعتماد کنه

آره من دور ورم هستن پسرا و مردهایی که زن دارن دوست دختر هم دارن کثافا

به نظر شما دوست نرگس خانوم رفت با یکی ازدواج کرد که پولداره و رفت خارج ادامه تحصیل داد کی ضرر کرد؟من یا اون؟ 🤎

دوستتم نرمال نبوده 

با چه اعتمادی باهاش رابطه داشته؟

خب دیگه الان کاری نمیتونه بکنه فقط به بهونه اینکه دوسش دارم نمیتونم ولش کنم باهاش رابطه داشتم دیگه هیچکس نمیگیرتم خودشو و یه زن دیگه رو بدبخت نکنه بچسبه به طرف

اگه اون مرد موقعیتش خوبه دوستت پاش بمونه من باشم میمونم

پس،زن خودش چی پاششش بمونه این به زنیکه بچه هاشو بزرگ کرده خیانت کرده این خانم که یه رهگذره واقعادمتاسفم برات

فقط 10 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کاربری سال۹۸ کاربریامو ترکوندن لطفا گزارش میزنید حداقل بگید 

😐

بچه کورد.لبیک یامهدی سن ۱۸تا۲۵ سالگی خیلی عجیبه، بعضی ها هنوز گواهی نامه نگرفتن، بعضی ها دارن ی شرکت اداره میکنن، بعضی ها تاحالا هیچ رابطه ای نداشتن، بعضی ها بچه دارن، بعضیا دارن تو کشورای مختلف سفر میکنن، بعضی ها برای بیرون رفتن از خانوادشون اجازه میگیرن‌،تو این بازه سنی همه چی ممکنه.

من هم  زود تو مجازی با یکی  بودم که متاهل بود

من چون  عادت داشتم شبا زود میخوابیدم

بعد یهو ساعت 2 شب زنگ خورد گوشیم

و خانمشون بودن

اولش گفتم احمق تو که میدونی خوابم

بعد گفت تو میدونی زن داره

گفتم نه

بعد گفت رابطه لانگ به چه درد  میخوره اینا

گفتم من اگه میدونستم باهاش در ارتباط نبودم

یعنی تا یک ماه کپ کرده بودم

*بهشت عجب جای مخوف و هولناکی میشود وقتی که*:*داعشی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*طالبان* فکر میکنند به بهشت میروند...*القاعده* فکر میکند ب بهشت میرود...*مابقی گروهک های  نیابتی مسلمان در تمام دنیا* فکر میکنند به بهشت میروند...*بودایی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*هندو ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*مسیحی ها* فکر میکنند به بهشت می روند...*انسانها را به بردگی میگیرند و زندانی میکنند* فکر میکنند به بهشت میروند...*فکر میکنند اگر هفت مسلمان شیعه رو بکشند* به بهشت میروند...*یهودی ها* فکر میکند به بهشت میرود...*وهابی* فکر میکند به بهشت میرود...*هر کدام بخاطر عقیده دیگران را میکشند* و فکر میکنند به بهشت میروند...*یک انتحاری زنان و  مردان و کودکان بی گناه را میکشد* و فکر میکند به بهشت میرود...این *بهشت* چقدر *زشت* و *کریه* خواهد بود وقتی که این جماعات در آن باشند.این *بهشت* از *جهنم* هم بدتر هست...در جهان تنها يك فضيلت وجود دارد و آن *(آگاهی و خرد)* است، در جهان.تنها يك گناه بزرگ و نابخشودنی وجود دارد آن هم *(جهل و نادانی)* است...بهشت برای آگاهان است وسلام

چطوری یکسال نفهمیده ادمای متاهل اینقد تابلوان ک باید واقعا خودتو ب کوری زده باشی تا نفهمیده باشی

هزاااران هزار نفر همینجوری گول خوردن،واسه همینه که میگن اول رابطه شناسنامه طرفو چک کنید

کاربری دو نفره ی من و دخترخالم .                              پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

الان نصفی میان به دوستت گیر میدن که خودش مقصر بوده و فلان و مردا ذاتشون اینجوری زن باید جلو خودشو بگ ...

بهش گفتم بره ب زنش بگه

میگه میترسم شر درست کنه زنه برام بره شکایت کنه گفتم نترس برو بگو بهش