2777
2789
عنوان

اضافه وزن در بارداری

175 بازدید | 23 پست

سلام دوستای گلم .من قدم ۱۵۸ و قبل بارداریم وزنم ۷۰ کیلو بود خیلی چاق بودم😣😣😣😣😣😣 الان ماه هشت بارداریمه و وزنم شده ۸۵ امشب دکترم بهم گفت دیگه هیچی غذا نخور  فقط میوه بخور خیلی وزنت زیاد شده و چاق شدی ممکنه مسمومیت بارداری بگیری .

کسی از شما بوده یا میشناسین وزنش اینقدر زیاد شده باشه .اخه هرچی میوه بخوری بازم گشنگیت رفع نمیشه .البته من نهایتا یکیو نصفی کفگیر برنج میخورم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برعکس منی ازابتدای بارداری تاالان که ۳۰هفته روتموم کردم فقط ۱کیلواضافه کردم که اونم کم کردم درواقع ازابتدای بارداریم تاالان وزنم ثابته امروزدکترم میگفت نمیری متخصص تغذیه گفتم سراون بچم که اینجوری بودم رفتم گفت چون وزن اولیه ات خوبه اشکال نداره 

🔹️🔷️🔹️اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم🔹️🔷️🔹️
برعکس منی ازابتدای بارداری تاالان که ۳۰هفته روتموم کردم فقط ۱کیلواضافه کردم که اونم کم کردم درواقع ا ...

جدی مگه میشه شکمت بزرگ نشده .خوش به حالت.

قد و وزنت رو میشه بگی

عزیزم از اولش باید رعایت میکردی

دکترتم بی راه نمیگه ممکنه خطرناک باشه

برو یه متخصص تغذیه

یه برنامه بهت بده

کاش اینایی که میخوان آدم رو به زور ببرن بهشت زودتر بمیرن برن بهشت😒
من ک ۴۷ بودم تازه ۵۱ شدم خیلی هم بدم میاد ک وزنم کمه  راستی دو شبه کمرم شدیداً درد داره اشکال ...

عزیزم وزنت خوبه که نسبت به ماه بارداریت

کاش اینایی که میخوان آدم رو به زور ببرن بهشت زودتر بمیرن برن بهشت😒

همش میوه بخوری هم ممکنه دیابت بارداری میگیری.کربوهیدرات رو کامل قطع کن (فقط ۲ تا سیب زمینی پخته )، سبزیجات (مخصوصا نخود سبز، بروکلی) حسابی بخور 

خدایا ، مردم کشورم را از قرن ۱۴ به قرن ۲۱ هدایت فرما پلیز!