2777
2789
عنوان

اضافه وزن در بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 175 بازدید | 23 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی مگه میشه شکمت بزرگ نشده .خوش به حالت.  قد و وزنت رو میشه بگی

چراشکمم بزرگ شده ولی خودم خیلی لاغرشدم نسبت به اوایل بارداری قدم ۱۶۵ووزنم ۸۳بوداول بارداری اضافه وزن داشتم الان که ۳۰هفته ازبارداریم گذشته هنوز۸۳کیلوهستم هرکی میبینه میگه چقدرلاغرشدی

🔹️🔷️🔹️اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم🔹️🔷️🔹️
چراشکمم بزرگ شده ولی خودم خیلی لاغرشدم نسبت به اوایل بارداری قدم ۱۶۵ووزنم ۸۳بوداول بارداری اضافه وزن ...

واای چه قدر خوب .

کاش منم لاغر بودم یا حداقل قدم بلندتر بود.الان خیلی وحشتناک چاق شدم .دکترمم خیلی منو ترسوند

وای منم هفته ۱۴ هم هنوز هیچی اضاف نکردم 😣😣😣😣😣 

من سردوتابچه ی قبلیم هم همینطوربودم بااین تفا
وت که سراونااز۷ماه به بعدوزنم ثابت میموندسراین یکی ازاول تاحالاثابت مونده دکترم هم تعجب کرده ولی من نگران نیستم چون اون دوتابچه ام هم که اینطوری بودم سالم دنیااومدن وبعدش خیلی چاق شدن

واای چه قدر خوب .  کاش منم لاغر بودم یا حداقل قدم بلندتر بود.الان خیلی وحشتناک چاق شدم .دکترمم ...

نگران نباش عزیزم استرس برات خوب نیس بیشترکبابی بخورچیزایی که فکرمیکنی کالری وچربی کمتری داشته باشن دکتراهمش آدمومیترسونن به من هی میگه عجیبه چراوزنت نمیره بالامنم همیشه میخندم میگم تعادل وزن دارم نینی رشدمیکنه منم لاغرمیشم