2777
2789
عنوان

بارداری بعد از بارداری

100 بازدید | 9 پست

سلام خانما 

من 7ماهه زایمان کردم 

بعد زایمان طبیعی 

تقریبا 18تا20روز خونریزی داشتم و لکه بینی 

بعدش قطع شد 

دوباره بعد از 18روز پریود شدم 

اول لکه بینی بود بعدش خونریزی داشتم تا تموم شد 

الان 22روزه پاک هستم 

اما سه روزه لکه بینی دارم 

فقط موقع دستشویی هست یبار هست دوبار، سه بار نیست 

بنظر شما بخاطر چیه؟ 

ی سوال جلوگیری آن محکم بوده آخه ممکنه لانه گزینی باشه

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه جلوگیری طبیعی بوده😂 من هنوز 70روزه زایمان کردم

پس خواهر مواظب باش شاید لکه بینی لانه گزینی بوده 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

درد و حالت پریودی دارم ولی فعلا کم بوده به شدت درد پریودی نیست الان صبر کنم تا پریود بشم🤔

اره منتظر شودپریودشدی مواظب باش بچه آت کوچیک سیرت بهش میدی گناه داره 

اره منتظر شودپریودشدی مواظب باش بچه آت کوچیک سیرت بهش میدی گناه داره

تازه بچه من نارس هست🙁 43روز بستری بود تازه مرخص شده 

اگر پریود نشدم طبیعی نیست؟ آخه میگن دوران شیردهی پریودی نامنظم میشه 

ولی من زیاد نمیتونم شیر خودم بهش بدم باید شیرخشک بخوره تا وزن بگیره 

تازه بچه من نارس هست🙁 43روز بستری بود تازه مرخص شده اگر پریود نشدم طبیعی نیست؟ آخه میگن دوران شیرده ...

اره اگه شیر میدی اره ممکنه نشی