2777
2789

لعنتی دست خود آدم نیست اصن

من خودم یه چارچرخی دارم، شاسی نیست، یکی از محصولات ایران خودروعه

پدرشوهرم تیگو ۸داره 

دو سه بار بهم داده ، یه روزی دستم یوده 

لعنتی آدم پشت پاشین شاسی میشینه با اون همه دم و دستگاه ناخوادگاه قیافه میگیره 

تا قبل این تجربه همش پیس خودم میگفتم واااااااا مگه پشت ماشین شاسی بلند نشستن قیافه گرفتن داره اخههه

تا اینکه خودم تجربش کردم دیدم دست خود آدم نیست اصن 

اون بالا ناخوادگاه اینطوری میشی😂

من از ۱۵، ۱۶سالگی عشق ماشین یودم 

تا همین الان که ۲۸سالمه

دعا کنید پولش جور شه یکیشو بخرم نصیب منم بشه این حس قشنگ😂

شما تاخالا تجربش کردید ؟؟؟

به زمانبندی خدا شک نکن❤️

اولین باری ک سوار شاسی بلند شدم گریه کردم انقد مردم بد نگاه میکردن. مثلا ی مرد گنده سبیل کلفت یادمه از پیکان دیاده شد چنان با تعجب و حسرت نگاه میکرد ک نگو

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 

ماهم یه بار ماشین مدل بالای یکی دستمون بود پادشاهی میکردیم اون پشت😂😂

با پدرمادراتون مهربونتر باشین اونا هم اولین بارشونه که زندگی رو تجربه میکنن💗بیا پای قسمت نزاریم چه قدر خودت را عذاب میدهی،این چیزهایی که از آن شکایت میکنی،همان زندگی ست،هرگز برای هیچکس یا در هیچ زمان،بهتر از این نبوده آقا سلام!میشه به من اجازه بدی؛ بازم بیام…دیگه تموم میشه همه دلتنگیام!🕊️🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه منعم به مال از کسی بهتر استخر ار جل اطلس بپوشد خر استاون ماشین یک سری قطعه‌ی سرهم بندی شده است که ...

😂😂😂

اینا که همش حرفه خواهر 

کیه از پول و امکانات بدش بیاد 

به زمانبندی خدا شک نکن❤️
😂😂😂اینا که همش حرفه خواهر کیه از پول و امکانات بدش بیاد

اگر از نظر شما حرفه، جای دیگران نظر ندهید.

آدم‌هایی داریم که چیزهایی که در نظر شما بسیار بزرگ و ارزشمند می‌آد، پشیزی براشون ارزش نداره.

تایپکت منویادحرف یکنفرانداخت که گفتم وای تصادف باتریلی زیادشده گفت اخه پشت تریلی میشینن بقیه اددماوماشیناریزمیبینن بهشون راه نمیدن ومیگن بذارلهشون کنیم   البته تاچندسال بااین حرف اذیتش میکردم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

اگر از نظر شما حرفه، جای دیگران نظر ندهید.آدم‌هایی داریم که چیزهایی که در نظر شما بسیار بزرگ و ارزشم ...

شده حکایت اون فرد محترمی که میگفت ۲۰۶با لندکروز فرقی نداره ! 

به زمانبندی خدا شک نکن❤️

اصلا حس قشنگی نیست حس غرور و تکبر 

خدا بهترینا رو به همه بده ان شا الله اما اون  حس رو نباید بذاریم جولان بده

در جا خفش کن و اینکه به آدمای دور و اطراف ماشینه زل نزن که حس خود برتر بینی نگیرن ازت

الا بذکر الله تطمئن القلوب
شده حکایت اون فرد محترمی که میگفت ۲۰۶با لندکروز فرقی نداره !

خَلط نکنید.

اون که یک فرد در منصب حکومتی یک حرفی بزنه متفاوته.

خودرو یک وسیله نقلیه است. تا جایی که بحث فنی و امنیت خودرو باشه حکومت موظف به پوششه. چون نسبت به جان و امنیت شهروندان مسئوله.

این ربطی به این نداره که از نگاه اخلاقی آدم‌هایی که خودرو رو به ابزار فخرفروشی و خودبرتربینی درآورند رو محکوم کنیم.