2777
2789
عنوان

میخام شوهرم و مادرشوهرم بمیره

| مشاهده متن کامل بحث + 867 بازدید | 55 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی بگم والا سخت شده این زندگی‌های دلاری و حمالی کردن ریالی...من و خانمم صبح میریم سرکارفست فود شب ساعت ۱۲نیمه شب میایم باورتون میشه به ما یک وعده غذا هم نمیده بازهم با این اوضاع ما شیفتی ۵تومن میگیریم ماهانه باهم ۲۰تومن داریم کارفرما واسه ما خونه گرفت پولپیش ۵۰ت اجاره ۵ت واینکه یک قسط واسه پراید ماهی ۱۰ملیون میدم و کارفرما بابت ۵۰ت ماهی 5تومن میگیره واینکه واسه اون خونه ایکه چیزی نداریم وسایل گرفتیم فرش میز ظروف وسایل مورد نیاز که اونم ماهی ۴تومن قسطشه ومن بیمه هستم که ماهی ۱تومن حق کارگری رو ازخودم کم میکنه حالاشما به من بگید چی بخورم چی کوفت کنم نیازهای واجب خانمم و خودم رو چطور مهیا کنم.وقت اضافی واسه کار دوم دارم.درامد بیشتر دارم.پس اینها میشه طلاق های دلاری و اقتصادی.میشه خیانت.میشه خودکوشی.میشه سرطان غصه.میشه درد تو گلو.میشه ناراحتی اعصاب میشه هزاردردبی درمون اقتصادی.خیلیابابت گرونی دلار می‌خندن ولی نمیدونن که این گریه داره درد داره فقرداره فهشا داره شرمندگی مرد جلو زن وبچه داره..دیگه نمیتونم چیزی بگم چون فقد دنبال پیداکردن راهی واسه درآوردن یک صدتومنی آره صدتومنی.‌😭😭😭😭😭

چرااسم کشورم ایران  وطنم جان و تنم رو هرچی کلیک میکنم تیک نمیخوره

زندگی نداریم که یخچال فریزر خالی فقط شانس آوردیم مستاجر نیستیم خورد و خوراک هم مادرم کمک میکنه

خدا بزرگه انشاالله درست میشه....دست مامان گلت درد نکنه که هواتو داره....شوهر من خدارو شکر درآمدش خوبه.......ولی اگه من جای تو بودم و شوهرم بیکار بود باید از گرسنگی میمردم...چون امکان نداشت مادرم ی نون بگیره بیاره در خونم....تازه من هر موقع هم برم خونش دست پُر میرم.....قدر مامانتو بدون

چی بگم والا سخت شده این زندگی‌های دلاری و حمالی کردن ریالی...من و خانمم صبح میریم سرکارفست فود شب سا ...

کشورمون اینهمه ثروت داره.....بعد مردمش ندارن...وبحثمون باید در مورد گرونی باشه......

خدا به هممون کمک کنه

چی بگم والا سخت شده این زندگی‌های دلاری و حمالی کردن ریالی...من و خانمم صبح میریم سرکارفست فود شب سا ...

آقای محترم چرا درخواست دوستی دادی؟؟؟!!!!

مگه گنهکار شدم پستتونو ریپلای کردم.......

لطفا درخواست ندین....من مادر ۴ تا بچه ام.....با اجازه ی شوهرم وارد نی نی سایت شدم....وبه همسرم قول دادم بهیچ عنوان درخواست دوستی قبول نکنم حتی خانوم.....شما که دیگه آقایید

از ماست که بر ماست......حقمونه گرسنه بمونیم.چون جنبه نداریم...الان نمیدونم شما چرا درخواست دوستی دادین....اگه حرفی دارین همینجا بگین ...لزومی نداره درخاست بدین🤔😡😡😡😡😡😡😡

خواهرم  اشتباه برداشت کردی  بیخیال زود قضاوت نکن.واسه همیشه میرم بیرون نمیدونم چرا زود جوگیر میشین من چرابخوام دوست بشم این یک کلیک دوستی هست که دوستان بیشتر واسه شما بازدهی بیشتر مگه پی وی تلگرامه اشتباه گرفتی.

چرااسم کشورم ایران  وطنم جان و تنم رو هرچی کلیک میکنم تیک نمیخوره

خدا بزرگه انشاالله درست میشه....دست مامان گلت درد نکنه که هواتو داره....شوهر من خدارو شکر درآمدش خوب ...

سلامت باشی 

اگه مادرم نبود که خودمو میکشتم 

ولی شوهرم قدرنشناسه 

همین خونه رو هم مادرم بهمون داده 

خواهرم اشتباه برداشت کردی بیخیال زود قضاوت نکن.واسه همیشه میرم بیرون نمیدونم چرا زود جوگیر میشین م ...

اون گزینه ی دوستی رو باید کلیک کنی و ربطی به بازدهی نداره اینجا هیچکس نمیبینه دوستانت کین پس الکی نگو یه کلیلکه 

سلامت باشی اگه مادرم نبود که خودمو میکشتم ولی شوهرم قدرنشناسه همین خونه رو هم مادرم بهمون داده

آفرین به مامانت...انشاالله زیارتها قسمتشون بشه.....بقرآن اگه من تو کوچه هم بمونم مامانم ی اتاق نمیده که من برم بشینم....داماد راه بردن..دختر راه بردن کار هر کسی نیست....تازه وضع مالی مادرم خوبه...سه طبقه داره....حقوق خدابیامرز بابامو میگیره....ولی خوب بیشتر به فکر خودشو داداشامه....من ۲۱ ساله ازدواج کردم...باور میکنی..هر موقع رفتم خونش ،خودم یا بچهام دلشون تنگی کرده رفتیم.....یک روز زنگ نزده که مثلا دعوت کنه بگه نهار یا شام بیاین اینجا...اصلاو ابدا.....بازم من هروقت برم دست پر میرم....بخاطر همین میگم دست مادرتو ببوس..فکر نکن همه ی مادرا اینطورین