2777
2789
عنوان

میخام شوهرم و مادرشوهرم بمیره

| مشاهده متن کامل بحث + 867 بازدید | 55 پست
آفرین به مامانت...انشاالله زیارتها قسمتشون بشه.....بقرآن اگه من تو کوچه هم بمونم مامانم ی اتاق نمیده ...

ان شاالله خدا به خودتم سلامتی و روزی بده تو بدی به مادرت و کمکش کنی 

تو محبت کن جای دوری نمیره شاید محبت کردن بلد نیست یعنی یاد نگرفته 

خواهرم اشتباه برداشت کردی بیخیال زود قضاوت نکن.واسه همیشه میرم بیرون نمیدونم چرا زود جوگیر میشین م ...

نخیر جوگیر نمیشیم....اینجا ی سایت زنونه است..اگه حرفی هست باید همینجا زده بشه که همه نظر بدن......وقتی شما که آقا هستی درخاست دوستی میدی...من فکر میکنم کارم اشتباه بوده که پست شما رو ریپلای کردم....یا بر میگردم پستمو دو سه بار مرور میکنم..که ببینم حرف بدی نگفته باشم که ی آقا بد برداشت کرده و درخاست دوستی داده......از این ببعد یاد بگیریم حرفامونو همینجا بگیم تا همه بخوننو نظر بدن....درخاست دوستی یعنی ۲ نفر فقط باهم و بصورت خصوصی صحبت کنن...ومن اینطوری دوست ندارم...نه من بلکه هیچ خانومی....چون همه ی خانوما از درخواست دوستی از طرف ی آقا ناراحتن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون گزینه ی دوستی رو باید کلیک کنی و ربطی به بازدهی نداره اینجا هیچکس نمیبینه دوستانت کین پس الکی نگ ...

میبینی تورو خدا...درخاست میدن ،زبونشونم بلنده......اینقدر ناراحت میشم...خودمو لعنت میکنم چرا پستشو ریپلای کردم....من حالا حالاها،اصلا پستهای آقایونو ریپلای نمیکنم،اصلا عذاب وجدان میگیرم

ان شاالله خدا به خودتم سلامتی و روزی بده تو بدی به مادرت و کمکش کنی تو محبت کن جای دوری نمیره شاید م ...

آره ....من بازم هر کاری از دستم بر بیاد کوتاهی نمیکنم....بالاخره مادره....میگم اشکال نداره....دلم بزرگه....بقول بچهام میگن مامان تو دریا دلی........ولی من خودم یاد گرفتم تا وقتی زنده او محبتمو از بچهام دریغ نکنم،چه خونه ی خودم باشن ،چه ازدواج کرده باشن

میبینی تورو خدا...درخاست میدن ،زبونشونم بلنده......اینقدر ناراحت میشم...خودمو لعنت میکنم چرا پستشو ر ...

دیگه از مردی که بیاد تو نی نی سایت چه توقعی داری منم بعصی وقتا نگاه نمیکنم پروفایل زن یا مرد بعد جواب میدم پشیمون میشم

آره ....من بازم هر کاری از دستم بر بیاد کوتاهی نمیکنم....بالاخره مادره....میگم اشکال نداره....دلم بز ...

خب میدونی مادرمه منم زیاد از مادرش محبت ندیده میگه مادرم بلد نبود ولی دقیقا مثل شما خودش خیلی بهمون لطف داره 

دیگه از مردی که بیاد تو نی نی سایت چه توقعی داری منم بعصی وقتا نگاه نمیکنم پروفایل زن یا مرد بعد جوا ...

اینا که اینقدر خاله زنکن.....چطورزندگیشونو اداره میکنن...همه ی خانومای سایت از این موضوع ناراحتن...تو همه ی تاپیکها هست بنده خداها داد میزنن میگن آقا نیاد تو تاپیکم...آقا نظر نده......آقایون لطفا درخواست دوستی ندین......باز هم علاجشون نمیشه.....

خب میدونی مادرمه منم زیاد از مادرش محبت ندیده میگه مادرم بلد نبود ولی دقیقا مثل شما خودش خیلی بهمون ...

هر کی ی جوره دیگه.....انشاالله خدا به هممون کمک کنه....خودمون سعی کنیم برای بچهامون مادرخوبو دلسوزی باشیم

زندگی نداریم که یخچال فریزر خالی فقط شانس آوردیم مستاجر نیستیم خورد و خوراک هم مادرم کمک میکنه

مامان منم کمک میکنه ول من نمیزارم 

این هر چی دستشه میاره میده به اینا 

بعد مامانم بیاد خرج خونه منو بده؟