2777
2789

من پشت گردنم خارش دارم خیلی هم سوزش یه زخم هایی شبیه شوره داره خیلی دردناکه کسی میدونه صدفک رو باید چجوری در مان کنم

تعداد رای : 2
نظرسنجی
درمان صدفک
0
0%
درمان پستوریوس
2
100%
آزمایش بده احتمالا ویتامین D بدنت پایینه و دکتر آمپول د تجویز کنه خوب میشی

واقعا راست میگی ترو خدا بهم بگو این حقیقته ابجی😭😭😭😭با امپول حل میشه من خعلی میترسم   😭؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آزمایش بده احتمالا ویتامین D بدنت پایینه و دکتر آمپول د تجویز کنه خوب میشی

باید چه ازمایشی بدم ازمایش ویتامین دی ساده یا باید فرم جای خاصی😭؟ترو خدا بگو😭؟

ن بابا حتی امپولم نمیزته ..ی جور کرم ترکیبی میده فقط باید رو اون قسمتا بمالی با دستکش ک حتی ب دستتم نخوره

یا حسین ع .مظلوم حسین ع ..یا امام رضا ع                یا ابوالفضل العباس ع😭😭😭❤❤❤❤❤❤
ن بابا حتی امپولم نمیزته ..ی جور کرم ترکیبی میده فقط باید رو اون قسمتا بمالی با دستکش ک حتی ب دستتم ...

خوب میشه یعنی بخدا من دیگه تحمل درد جدید ندارم دوست دارم راحت شم😭😭😭😭 خوب میشه؟

واقعا راست میگی ترو خدا بهم بگو این حقیقته ابجی😭😭😭😭با امپول حل میشه من خعلی میترسم   ...

عزیزم من بهار این بیماری رو گرفتم و کاملا با داروهای گیاهی درمان شدم

این بیماری دلیلش چرب بودن کبده

اصلا نترس 

البته دکترها میگن درمان نداره و کلی خرج رو دست مریض میزارن ولی گیاه دارویی ای که رفتم مثل سرماخوردگی درمانم کرد

خوش باش که هر که راز داند*داند که خوشی خوشی کشاند،،،، ،،،شیرین چو شکر تو باش شاکر*شاکر هر دم شکر ستاند 💪❤
عزیزم من بهار این بیماری رو گرفتم و کاملا با داروهای گیاهی درمان شدم این بیماری دلیلش چرب بودن کبده ...

چه  داروی گیاهی؟اسمش چی بود

دربدترين روزها،اميدوارباش.هميشه زيباترين باران ازسياهترين ابرمي بارد...
عزیزم من بهار این بیماری رو گرفتم و کاملا با داروهای گیاهی درمان شدم این بیماری دلیلش چرب بودن کبده ...

ابجی جونم ترو خدا بگو چیکار کردی ترو خدا بگو   چیکار کنم؟

چه  داروی گیاهی؟اسمش چی بود

الان تایپ میکنم یکم واستا نگاه کنم دارومو

خوش باش که هر که راز داند*داند که خوشی خوشی کشاند،،،، ،،،شیرین چو شکر تو باش شاکر*شاکر هر دم شکر ستاند 💪❤
الان تایپ میکنم یکم واستا نگاه کنم دارومو

ممنون عزیزم.منم این بیماری رو گرفتم.دکتررفتم داروی دست ساز داد خوب شدم.

دربدترين روزها،اميدوارباش.هميشه زيباترين باران ازسياهترين ابرمي بارد...