2777
2789
عنوان

هنگ کردم

636 بازدید | 33 پست

چند روزه انفولانزا گرفتم سر شب همسایه دیوار به دیوارمون که چندین ساله باهم رفت و امد داریم با دو تا دختراش که هر دو هم متاهلن اومدن عیادت ... مامانم شام نگهشون داشت همسایه هم زنگ زد داماداشون اومد . دختر بزرگ همسایه که ۳۴ سالشه  رو ۱۷ سالگی عروسش کردن الانم دو تا پسر ۱۶ و ۱۳ ساله داره ولی دختر دومی که ۳۱ سالشه تازه ۲ ساله ازدواج کرده . وقتی اومدن تصادفی متوجه شدم داماد بزرگی همش با چشمهای هرزه خواهرزنش رو نگاه میکنه اصلا هنگ کرررردم

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عجب همسایه های خوبی که واسه سرماخوردگی میان عیادت 😊و عجب مامان خوبتری که همسایه رو واسه شام نگه داشت☺ و عجب داماد جلبی 😒

قلبت را به خدا بسپار وقتی میدانی بدون حکمت او برگی از درختی نمی افتد...
عزيزم شاید اشتباه متوجه شده باشی 

نه عزیزم دیگه قفل کردم رو داماد بزرگه جالب اینجاست خانمش هم‌میدونه تو اشپزخونه ازم خواهش کرد به کسی چیزی نگم

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
امان از این مردایی ک چشمشون دنبال خواهرزنشونه امااان

خیلی بد بود تازه مذهبیم هست مثلا نماز و روزه اش قضا نمیشه و همه محل به اسمش قسم میخورن

نه عزیزم دیگه قفل کردم رو داماد بزرگه جالب اینجاست خانمش هم‌میدونه تو اشپزخونه ازم خواهش کرد به کسی ...

به خانمه گفتی شوهرت داره خواهرتو میجوره اونم گفت به هیش کی نگو .جل الخالق ... 😨

از خدا جوئیم توفیق ادب
نه عزیزم دیگه قفل کردم رو داماد بزرگه جالب اینجاست خانمش هم‌میدونه تو اشپزخونه ازم خواهش کرد به کسی ...

توام که اصلا نگفتی

وقتی دماغت میاد پایین دیگه نکشش بالا، آخه اگه اون بالا جا بود که نمی اومد پایین...                                         کاربری عی نه چندان قدیمی ام.عضویت:😨۱۳۵۷/۱۱/۲۲
عجب همسایه های خوبی که واسه سرماخوردگی میان عیادت 😊و عجب مامان خوبتری که همسایه رو واسه شام نگه داش ...

بیشتر از چهل ساله همسایه ایم و خیلی رفت امد داریم این مدت خانواده همسرم خونمون بودن درگیر بودیم و از هم بیخبر دیگه امشب اومدن شب نشینی و سر زدن

خیلی بد بود تازه مذهبیم هست مثلا نماز و روزه اش قضا نمیشه و همه محل به اسمش قسم میخورن

نه خواهرزنه خیلی عادی بود انگار نه انگار داماده ول نمیکرد

اوه اوه پس ديگه علنی بوده، حالا خانمش که شوهرشو میشناسه چرا ميذاره بیاد خونتون که خواهرشم هست، 

اصلا اولین باره میشنوم همسایه همراه داماد ها ميره شام خونه ی همسایه 

به خانمه گفتی شوهرت داره خواهرتو میجوره اونم گفت به هیش کی نگو .جل الخالق ... 😨

نه خانوم من که نرفتم مستقیم به خانمه بگم من که نگاه میکردم به حرکات داماده متوجه شدم زنشم حواسش هست اونم طبیعتا فهمید منم توجهم جلب شده