2777
2789
عنوان

هنگ کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 636 بازدید | 33 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=50662620]اوه اوه پس ديگه علنی بوده، حالا خانمش که شوهرشو میشناسه چرا ميذاره بیاد خونتون که خواهرشم هست،  ...[/QU

عزیزم کوچه ما بن بسته کلا سه تا خونه ایم خیلی رفت و امد داریم . دختر بزرگی خیلی خونه مامانش نمیاد ولی کوچکه هر عصر سر میزنه همیشه همسایمون میگفت بزرگه گرفتاره دو تا بچه داره و ... ولی امشب فهمیدم بزرگه بخاطر شوهرشه که نمیاد

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
تو تو یه دیقه فهمیدی هیزه. مادر زن و خواهر زنش بعد ۱۶ سال نفهمیدن؟؟؟؟؟؟؟

منم تصادفی توجهم جلب شد . اونا هم حتما میدونن که رفت و امد بزرگه به خونه مامانش خیلی کمه

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

دختر کوچیکه خوشگل تره؟ داماد کوچیک متوجه نشده ینی؟ 🤔

چه وضعیت بدی دارن بی چاره مادرشون 

یه پسر دارم شاه نداره😍 صورتی داره ماه نداره😍از خوشگلی تا نداره😋شاه میاد با لشکرش👑پرنسس ها دوروبرش👸👸واسه دخمل کوچیکترش 👼آیا بدم🤔آیا ندم🤔                              

خانما من فقط خیلی متعجب شدم و تاپیک زدم وگرنه قصد سرگرمی شما رو نداشتم هر کی مشکل داره میتونه از کنار تاپیک رد بشه هیچ لزومی نداره بخواید تمسخر کنین و مچ گیری کنین

دختر کوچیکه خوشگل تره؟ داماد کوچیک متوجه نشده ینی؟ 🤔 چه وضعیت بدی دارن بی چاره مادرشون 

نه والا بزرگه ساده تره ولی قشنگ تره . جفتشون معمولین اهل ارایش و ..‌. نیستن مانتویین فقط خیلی متین و معمولی

منم تصادفی توجهم جلب شد . اونا هم حتما میدونن که رفت و امد بزرگه به خونه مامانش خیلی کمه

شاید دوماد بزرگه چشاش مشکل داره ..

چون اگه بخوادمخ خواهر زنه رو بزنه فرصت واسش زیاده .. دلیل نداره تو ملا عام این کار رو بکنه .. مگه اینکه تا حالا خواب بودهو خواهر زنشو  تازه دیده .. و با خودش گفته عجب تیکه ائیه 😂😂😂

از خدا جوئیم توفیق ادب
زنه چقدخل باهمچین ادمی زندگی میکنه😕😕😕

حتما بخاطر بچه ها مونده نمیدونم خودمم هنگم اینقدرم تعریف این دامادشون هست که نماز شبش فلان و ...

شاید دوماد بزرگه چشاش مشکل داره .. چون اگه بخوادمخ خواهر زنه رو بزنه فرصت واسش زیاده .. دلیل ...

احتمالا خواهر زنه اهن ربا داره چشمای داماده هم اهن داره خود به خود جذب میشده

حتما بخاطر بچه ها مونده نمیدونم خودمم هنگم اینقدرم تعریف این دامادشون هست که نماز شبش فلان و ...

عزیزم نماز شب و که دیگه ههمون میخونیم 😁😁این چیزا حالا مد نیست اختلاس هم میکنه آیا 😆

از خدا جوئیم توفیق ادب
حالاچیشدزنه بهت گف شوهرم چشش دنبال خواهرمه

زنه حواسش به شوهرش بود فهمید منم فهمیدم چون همش میگفتم حتما اشتباه میکنم و باز دقت میکردم به حرکات داماده اصلا حواسش به جمع مردونه نبود هی نگاهش اینور سالن میگشت .... دیگه بعد از شام دختر بزرگه اومد ظرف شستن کنارم و کلی حرف زدیم و سوال و جواب از زندگیم بعد تو حرف از خیانت و ..‌ وگفت  شوهرم خیلی خواهر کوچکمو دوست داره و منظوری نداره به چشم خواهری نگاهش میکنه منم میگم رعایت کنه ممکنه خیلیا بد برداشت کنن منم گفتم اره دیدم حواسش سر سفره به خواهرزنش بود کم کسری نداشته باشه اونم گفت اره مثل داداششه و گفت بهتره به کسی نگم میترسه سوتفاهم بشه و تو خونوادشون بد بشه