2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اووو خودا ماشاالله ان شاالله همیشه سایش رو سرت باشه 

باباها همیشه جدی ترن و انگار به خیلی از علایق ما توجه نمیکنن ولی فقط فکر میکنیم که توجه نمیکنن 

یهویی بعضی وقتا یه کارایی میکنن ک ادم دلش غش میره براشون

اونا واقعا دوستمون دارن ❤️

منم روز دختر یهویی دیدم بابام بهم هدیه داد یه شلوار که همیشه خوشم ازش میومد اونم رنگ صورتی بابای منم کوررنگی داشت 

من برگام ریخت فک کردم با مامانم گرفتن ک دیدم ن مامانم ی هدیه ی جدا اورده 

من چشام درومده بود ک داستان چیه که فهمیدم صبح زود رفته برام گرفته و گفته حتما صورتی میخواد 

حالا از کجا میدونست من ازین شلوارا دوس دارم؟ یک ماهه پیش وقتی با ماشین از در مغازه رد میشدیم گفتم وااای اینا چ خوشگلن یادش مونده بود 

منم روز دختر یهویی دیدم بابام بهم هدیه داد یه شلوار که همیشه خوشم ازش میومد اونم رنگ صورتی بابای منم ...

ایجاننن

این قاب گوشی رو گرفته میگه تو همیشه میگی من بتمنم این نزدیک ترین بود به بتمن😂😂

دنیا یه فیلمه ، نه یه کُمدیه نه یه دِرام.
منم روز دختر یهویی دیدم بابام بهم هدیه داد یه شلوار که همیشه خوشم ازش میومد اونم رنگ صورتی بابای منم ...

ایجاننن 

به منم میگه همیشه میگی بتمنم اینم نزدیک ترین بود به بتمن برات خریدم 😂😂😂

دنیا یه فیلمه ، نه یه کُمدیه نه یه دِرام.