2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ای که پدر مادرش نخوان چرا باید بیاد تو دنیا کی بخوادش مردم غریبه

وقتی پدر و مادر عقل ندارن و آینده بچه رو فدای لذت خودشون میکنن کاری از دست بقیه برنمیاد 

اگ هم اینجوری ک شما میگین ک حمایت بشه احساس میکنم دیگه همه مردا درحال تولید میشن و زن بیچاره رو میفرستن ک هزارتا درد رو تحمل کنه تا سقط کنه

هر 🐕‍🦺ی بیاد سمتم از خودم دفاع میکنم و بهش میگم چچچچخه 

وقتی پدر و مادر عقل ندارن و آینده بچه رو فدای لذت خودشون میکنن کاری از دست بقیه برنمیاد اگ هم اینجور ...

بله نظرتون‌محترمه   ولی خب بچه داری و زایمان و بارداری هم عذابش واس خانومه     از اون طرف بچه ای که خانواده‌ش هم نمی خوانش با نفرت و کینه بزرگ میشه

من بچه دوم رو قصد بارداری نداشتم و خب حالا شد دیگه 

اصلا دلم نمیخاد ک بدونه ک نخواسته ب دنیا آمده فک میکنم ضربه روحی میخوره ک بدونه نخواسته دنیا آمده

بله نظرتون‌محترمه ولی خب بچه داری و زایمان و بارداری هم عذابش واس خانومه از اون طرف بچه ای که ...

نه من منظورم اینه ک مردا دیگه ترسی از بارداری مجدد خانمش نداره و یکسره میگه برو سقط کن 

اگ این حمایته یا قانونه نباشه فک کنم یک ترسی وجود داره ک یکم خودشون رو جمع کنن

نه من منظورم اینه ک مردا دیگه ترسی از بارداری مجدد خانمش نداره و یکسره میگه برو سقط کن اگ این حمایته ...

بله موافقم نظرتون درسته   ولی من فقط از دل اون بچه تایپیک زدم    حالا ببخشید اگه احیانا ناراحتتون کردم 

بله موافقم نظرتون درسته ولی من فقط از دل اون بچه تایپیک زدم حالا ببخشید اگه احیانا ناراحتتون کر ...

نه من بچه ناخواسته نیستم اتفاقا من رو نذر امام رضا کردن تا مامانم باردار بشه😂😂😂

اما اینکه بچه هایی باشن ک بدونن ناخواسته بودن و توی جامعه هم این ناخواسته بودن اذیتشون کنه منو یکم ناراحت میکنه