arezooo80 مدیر استارتر عضویت: 1403/05/11 تعداد پست: 1140 عنوان بچه های ناخواسته 118 بازدید | 13 پست ای کاش دولت از سقط کردن بچه های ناخواسته حمایت و کمک می کرد بچه ای که خانوادش نخان خوشبخت نمیشه در مورد خودم نیستا 1403/11/12 | 20:00 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مادریاسام عضویت: 1403/08/15 تعداد پست: 4768 نگین اینجوری شاید یک بچه ناخواسته ببینه و دلش بشکنه هر 🐕🦺ی بیاد سمتم از خودم دفاع میکنم و بهش میگم چچچچخه
noجنگ عضویت: 1402/08/19 تعداد پست: 9804 فقط معتقدم اگه پدر بچه رو نخواد خیلی بد میشه هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴
negar83a عضویت: 1402/11/05 تعداد پست: 6518 یک عدد ناخواسته هستم البته پسر میخواستن که دختر شدم😑 اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم
arezooo80 مدیر استارتر عضویت: 1403/05/11 تعداد پست: 1140 نگین اینجوری شاید یک بچه ناخواسته ببینه و دلش بشکنه بچه ای که پدر مادرش نخوان چرا باید بیاد تو دنیا کی بخوادش مردم غریبه
arezooo80 مدیر استارتر عضویت: 1403/05/11 تعداد پست: 1140 نگین اینجوری شاید یک بچه ناخواسته ببینه و دلش بشکنه نه عزیزم از این به بعد میگم
مادریاسام عضویت: 1403/08/15 تعداد پست: 4768 بچه ای که پدر مادرش نخوان چرا باید بیاد تو دنیا کی بخوادش مردم غریبه وقتی پدر و مادر عقل ندارن و آینده بچه رو فدای لذت خودشون میکنن کاری از دست بقیه برنمیاد اگ هم اینجوری ک شما میگین ک حمایت بشه احساس میکنم دیگه همه مردا درحال تولید میشن و زن بیچاره رو میفرستن ک هزارتا درد رو تحمل کنه تا سقط کنه هر 🐕🦺ی بیاد سمتم از خودم دفاع میکنم و بهش میگم چچچچخه
arezooo80 مدیر استارتر عضویت: 1403/05/11 تعداد پست: 1140 وقتی پدر و مادر عقل ندارن و آینده بچه رو فدای لذت خودشون میکنن کاری از دست بقیه برنمیاد اگ هم اینجور ... بله نظرتونمحترمه ولی خب بچه داری و زایمان و بارداری هم عذابش واس خانومه از اون طرف بچه ای که خانوادهش هم نمی خوانش با نفرت و کینه بزرگ میشه
مادریاسام عضویت: 1403/08/15 تعداد پست: 4768 من بچه دوم رو قصد بارداری نداشتم و خب حالا شد دیگه اصلا دلم نمیخاد ک بدونه ک نخواسته ب دنیا آمده فک میکنم ضربه روحی میخوره ک بدونه نخواسته دنیا آمده هر 🐕🦺ی بیاد سمتم از خودم دفاع میکنم و بهش میگم چچچچخه
مادریاسام عضویت: 1403/08/15 تعداد پست: 4768 بله نظرتونمحترمه ولی خب بچه داری و زایمان و بارداری هم عذابش واس خانومه از اون طرف بچه ای که ... نه من منظورم اینه ک مردا دیگه ترسی از بارداری مجدد خانمش نداره و یکسره میگه برو سقط کن اگ این حمایته یا قانونه نباشه فک کنم یک ترسی وجود داره ک یکم خودشون رو جمع کنن هر 🐕🦺ی بیاد سمتم از خودم دفاع میکنم و بهش میگم چچچچخه
arezooo80 مدیر استارتر عضویت: 1403/05/11 تعداد پست: 1140 نه من منظورم اینه ک مردا دیگه ترسی از بارداری مجدد خانمش نداره و یکسره میگه برو سقط کن اگ این حمایته ... بله موافقم نظرتون درسته ولی من فقط از دل اون بچه تایپیک زدم حالا ببخشید اگه احیانا ناراحتتون کردم
مادریاسام عضویت: 1403/08/15 تعداد پست: 4768 بله موافقم نظرتون درسته ولی من فقط از دل اون بچه تایپیک زدم حالا ببخشید اگه احیانا ناراحتتون کر ... نه من بچه ناخواسته نیستم اتفاقا من رو نذر امام رضا کردن تا مامانم باردار بشه😂😂😂اما اینکه بچه هایی باشن ک بدونن ناخواسته بودن و توی جامعه هم این ناخواسته بودن اذیتشون کنه منو یکم ناراحت میکنه هر 🐕🦺ی بیاد سمتم از خودم دفاع میکنم و بهش میگم چچچچخه