2777
2789
عنوان

به بچم سیلی زدم شوهرم فحشم داد

1265 بازدید | 64 پست

بچم الکی گریه میکرد جیغ جیغ گریه این بیشور هم سرش تو گوشی بود منم تو اتاق بودم درس میخوندم آزمون شرکت کردم سرشو از توی اون گوشی گوه در نمی آورد ببینه بچه وی میخاد بچه هم گریه آمدم خمیر بازی میخاست براش درست کنم با خنیر همین حپری گریه میکرد یه سیلی از باسنش زدم انداختمش تو هال گفتم چ مرگته وایسا درست میکنم بعد شوهرم فحشم داد من هیچی نمیگم بچه رو میزنی غلط میکنی بزنی گفتم بچه خودمه به تو ربطی نداره گفت دهنتو ببند کثافت عوضی گفتم با من اینحوری حرف نزن گفت دهنتو ببند امد طرفم ک بزنه منو ولی اما رفت و هیچی نگفت تا حالا نزده بعدگفت جرات داری برو تو اتاق به بچت برس منم رفتم اتاق گریه کنم امد گفت بیا تو هال گریه کن گفتم نمیخام گفت کاری نکن بکشونمت مثل ادم برو تو هال به بوت برس گفتم نمیخام بعد آماده شد بره بیرون گفتم کجا گفت تو وایسا میدونستم میخاد کتابامو بسوزونه گفت ریدم تو درست بعد خواست بره بیرون بچم گریه کرد نزاشت نرفت منم امدم تو اتاق گریه کردم اونم رفته تو گوشی انگار ن انگار حالا آخرمدمن باید برم منت کشی از بس غد کثاقت خر 

چون حس میکنم با درس خوندنت مخالف 

دنبال بهونس

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

رفتار شوهرت که غلطه و موقع خودش در ارامش باید باهاش صحبت کنی که اولا پیش بچه اینجوری طرفداری کنه بعدها بچه خط تو رو نمیخونه دوما باید مشارکت باهات اماااا اماااا این به کنار رفتار غلط شمام به کنار که بچه اون وسط تک و‌تنها افتاده یکی داره درس میخونه یکی تو گوشی یه دقبقه هم میره پیش مامانش به جای بوس و بغل فحش و کتک....

چی بگم بخدا هم شما مقصری ک بچه رو زدی هم پدرش مقصره ک جلوع بچه به شما بی احترامی می‌کنه 

کاش یکم بیشتر برای اون بچه وقت بزارید هم شما هم پدر مخصوصا شما که مادر هستین و اگر شاغل هستین یا درساتون سنگینه پرستار بگیری 

💚🌱