2777
2789
عنوان

نی نی یار سلام 🙋‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 954 بازدید | 88 پست
نه دارم معامله میکنم اکانت اصلی رو برگردونن اینو تعلیق کنن

خوبه

خوب ترین ادمهابیشتر به دست خودشان می میرند فقط برای اینکه از بقیه فرار کنند و انها که باقی می مانند هیچ وقت درست درک نمیکنند که چرا کسی باید از انها فرار کند🏃🏃 👣👣👻✌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از کی؟

از شما 

خوب ترین ادمهابیشتر به دست خودشان می میرند فقط برای اینکه از بقیه فرار کنند و انها که باقی می مانند هیچ وقت درست درک نمیکنند که چرا کسی باید از انها فرار کند🏃🏃 👣👣👻✌

آخه اینجوری معامله میکنن؟😂

اخه معامله سر ihmk2 جواب نمیده 

میگه سیاسیه اخه اجتماعیه و جنبه مثبت هم داره😂

من کاربر ihmk2  هستم🚶‍♀️🦋                                                

بفرما

من تازه واردم چرا عکس پروفایل میخوام بزارم هیچکدومو تایید نمیکنه نی نی سایت ؟

من تازه واردم چرا عکس پروفایل میخوام بزارم هیچکدومو تایید نمیکنه نی نی سایت ؟

طول میکشه گلم

طول میکشه گلم

اهان ممنون که جواب دادی میگم چرا همه رو اینجوری میکنه مرسی 😊

اهان ممنون که جواب دادی میگم چرا همه رو اینجوری میکنه مرسی 😊

خواهش عشقم 

دعا کن دربیاره😂

خواهش عشقم دعا کن دربیاره😂

در میاره ناراحت نباش شاید ما بخوایم در مورد پس انداز یا راه های مقابله با گرونی حرف بزنیم 😂 و در مورد کم خرجی به بقیه راه کار بدیم 😆

@niniyar جونم امیدوارم اهل معامله باشی ایشالا عاشقتم نی نی یار پنج 🤍

ببین عزیزم لعنت بر گرانی و بالاسری که به محلی میشه فقر که سیاسی نیست گل تازه جیره خور هم من نگفتم، اگر خیلی شک داری اینو تعلیق کن اونو وصل کن پلیز 😭🖤

شاهدخت هم برای خواهرمه بخدا وصلش کن شرمنده نشم جلوش💕

مرسی مرسی 

امیدوارم کوتاه بیای مهربون باش دیه

کاربریم وصل شد تاپیک میزنم من چیزم اگه تو سیاسی شرکت کنم....!!! 

@niniyar جونم امیدوارم اهل معامله باشی ایشالا عاشقتم نی نی یار پنج 🤍ببین عزیزم لعنت بر گرانی و بال ...

@niniyar جونم سین نمیکنی😭؟؟ 🗿