2777
2789
عنوان

نی نی یار سلام 🙋‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 954 بازدید | 88 پست
اول این که داشتن بیشتر از یک اکانت مجاز نیست این کاربری فعال هست شاهدخت لندن هم حذف شد دوم این که هر ...

کاربری شاهدخت لندن برای خواهرمه برای من نیست 

این کاربریم رو لغو کنید ihmk2 رو ازاد کنید به همراه شاهدخت لندن برای خواهرم

من کاربر ihmk2  هستم🚶‍♀️🦋                                                

کاربری شاهدخت لندن برای خواهرمه برای من نیست این کاربریم رو لغو کنید ihmk2 رو ازاد کنید به همراه شاه ...

این لغو دائم میشه و شاهدخت ازاد میشه و کاربری شماره دو به خاطر سیاسی لغو مشکی شده و دیگه فعال نمیشه

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این لغو دائم میشه و شاهدخت ازاد میشه و کاربری شماره دو به خاطر سیاسی لغو مشکی شده و دیگه فعال نمیشه

وایسید

نی نی یار درخصوص تاپیک سیاسی من فقط گفتم لعنت بر گرونی و بالاسری که به زبان محلی میشه فقر 

حتی جیره خور و حرفای سیاسی رو من نزذم

اره دعا کن ihmk2 رو دربیارن🤦‍♀️

گرونی که سیاسی نیست اجتماعی و مدنی هست 😂😂

خوب ترین ادمهابیشتر به دست خودشان می میرند فقط برای اینکه از بقیه فرار کنند و انها که باقی می مانند هیچ وقت درست درک نمیکنند که چرا کسی باید از انها فرار کند🏃🏃 👣👣👻✌

گرونی که سیاسی نیست اجتماعی و مدنی هست 😂😂

والا 

تازه دو کلمه هم گفتم حرفای بدتر رو دیگران زدن من تعلیق شدم😐

بقول یکی از کاربران گرانی سیاسی نیست اجتماعی و مدنی هست 🗿

تازه لعنت فرستادن بر گرانی هم سیاسی نیست لعنت بر بالاسری هم میشه لعنت بر فقر هم سیاسی نیست تازه جنبه مثبت داره

والا تازه دو کلمه هم گفتم حرفای بدتر رو دیگران زدن من تعلیق شدم😐

ناراحت نباش میفهمم دوباره تعلیق میشی بیخیال 

خوب ترین ادمهابیشتر به دست خودشان می میرند فقط برای اینکه از بقیه فرار کنند و انها که باقی می مانند هیچ وقت درست درک نمیکنند که چرا کسی باید از انها فرار کند🏃🏃 👣👣👻✌

ناراحت نباش میفهمم دوباره تعلیق میشی بیخیال

نه دارم معامله میکنم 

اکانت اصلی رو برگردونن اینو تعلیق کنن

اسی می تونم یه سوال بی ربط که مربوط به تاپیکت نیست بپرسم ؟