2777
2789

میخام بخرمش 

😍بنظرتون ارزش داره ؟ یا میشه گف گوشی پدچمداری هست ؟

توروخدا راهنمایی کنید

با قیمت حدود ۴۰ تومن

💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️پیشی میشی ملوسک 💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اف ای با اولترا فرق داره؟

اره عزیزم 

💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️پیشی میشی ملوسک 💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️

بزن گوگل مقایسه این و فلان گوشی کامل توضیح میده

زدم .. اونجا از همه چیش تعریف کردن ولی خاستم 

تجربه ی شخصی خود افرادو بدونم

اگ تجربه ای دارین یا کسی از اشناهاتون داده ممنون میشم در اختیارم بزارین 

گوشی و وسایل برقی کاملا شانسی آن

باورت میشه من دوتا دختر خاله دارم با هم گوشی گرفتن تو ی روز ی مدل برا یکیش خوب بود برا یکیش افتضاح 

تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣

گوشی و وسایل برقی کاملا شانسی آنباورت میشه من دوتا دختر خاله دارم با هم گوشی گرفتن تو ی روز ی مدل بر ...

وای اره دقیقا من از لحاظ دوربینش گفتم چون 

همه جا تعزیف میکنن ...  بیشتر ام بخاطر دوربینشه 😁

وای اره دقیقا من از لحاظ دوربینش گفتم چون همه جا تعزیف میکنن ... بیشتر ام بخاطر دوربینشه 😁

تعریف دوربین آف ای رو حقیقتا نشنیدم

دختر خالم اولترا داره دوربینش واقعا خوبه ولی باید بلد باشی تنظیمش کنی مثلاً تمام جوش و لک و حتی پشمای پوست مونم معلومه🤣

تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣

تعریف دوربین آف ای رو حقیقتا نشنیدمدختر خالم اولترا داره دوربینش واقعا خوبه ولی باید بلد باشی تنظیمش ...

اره اولترا واقعا خوبه اما پولم ب اون نمیرسه 😑تو تنظیمات دوربینش باید درست کرد؟

اره اولترا واقعا خوبه اما پولم ب اون نمیرسه 😑تو تنظیمات دوربینش باید درست کرد؟

بیخیال خواهر من خودم پولم ب فگاف ای هم نرسید a35  گرفتم 🤣

آره خودش ب تنهاییم خوبه ها ولی باید ی سری تغییرات توش ایجاد کنی تا مثل عکسای ایستایی بشه