2777
2789

رفتم آرایشگاه خانمه گفت حیف شما نیست اینقدر چاقی بالحن تمسخر آمیز 🥲 گفتم رژیم میگیرم ولی کم نمیشه وزنم پایین نمیاد یه نگاهی کرد خجالت کشیدم.. رفتم مهمونی چندین نفر از اقوام گفتن چاق شدی ها نمیخوای یک تکونی به خودت بدی؟وقت شام نگام میکردن کوفتم شد.. یکی نشست جلوم از ژنتیک خوبش گفت آره اینقدر میخورم یک گرم چاق نمیشم آدمایی مثل شما خیلی اذیتن و فلان..خب این حرفها چه دردی از من دوا میکنه.. یکی قرص لاغری پیشنهاد میده...فکر کردن من خودم بلد نیستم چیکار کنم 😔 توروخدا یک کم انسان باشیم من که از اول چاق نبودم بعد زایمان چاق شدم 🥀 💔 خب تو ژنت خوبه چند تا بچه زاییدی شکمت تخته من چیکار کنم مثل شما شانس نداشتم شاید یکی مشکلات جسمانی داره تحرک زیاد خوب نیست براش یکی تیروئید داره یکی هزار گرفتاری داره..خوبه همدیگه رو درک کنیم چقدر خوبه شعور داشته باشیم واقعا قلبم شکسته 😭

برای سلامتی مامانم صلوات بفرستید منم برای شما صلوات میفرستم ❤️❤️❤️

چقد بی شخصیتن.... خب طبع بدنت اینه. مگه از قصد خودتو اینجور کردی

بنظرم اصلا عیب ایراد نیس ، میتونی از قرصای طب سنتی استفاده کنی کالری سوز هستن. بعد از غذا بخوری عالیه

...Kasra💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم خودتو ناراحت نکن ❤اونا چشم دیدن کسیو ندارن

من دارم تلاش میکنم ولی خیلی سخت وزنم پایین میاد ولی تلاش میکنم متابولیسم بدنم پایینه چیکار کنم 😭 

منم چاقم قبل زایمان اصلا شکم نداستم ولی الان دارم هرکی هم بگه ی چیزی بهم سریع میرینم بهش من اعصابم نمیکشه حرف بخورم از دیگران

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑مطمئنم همین امسال خونه دار میشم😍 همین امسال ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم.....هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂

منم چاقم قبل زایمان اصلا شکم نداستم ولی الان دارم هرکی هم بگه ی چیزی بهم سریع میرینم بهش من اعصابم ن ...

من متاسفانه خیلی رودربایستی دارم دست خودم نیست دلم نمیاد دل کسی رو بشکنم

چقد بی شخصیتن.... خب طبع بدنت اینه. مگه از قصد خودتو اینجور کردیبنظرم اصلا عیب ایراد نیس ، میتونی از ...

همنطور که یسریا لاغر استخونی ان 

یسریام خب تو پرن دلیل نمیشه اونی که اندامش معمولیه دیگران تحقیر کنه اگه خودت دوست داری ورزشای سبک کن رژیم غذایی با کمک دکتر بگیر خیلی خودتو اذیت نکن به حرف مردم باشه جنیفر لوپز هم مشکل داره

من دارم تلاش میکنم ولی خیلی سخت وزنم پایین میاد ولی تلاش میکنم متابولیسم بدنم پایینه چیکار کنم 😭

ببین عزیزم در اینکه اونا اهانت کردن شکی نیست و کارشون زشت بوده شایدم بعضیا میخوان واقعا بگن بهت حیفه لاغر کن

ولی بزرگترین چاره اول داشتن اراده بعد برنامه درست غذایی هست .شک نکن اگر مراقب خوراکت باشی و به اندازه و یا کمتر از نیازت بخوری پیاده روی هم بکنی لاغر میشی. به طور کلی بله تو جامعه معمولا اضافه وزن افراد تو ذوق میزنه ولی کسی حق نداره دل بشکونه. برنامه کرفس یا مانکن رو نصب کن با کالری شماری و فستینگ و پیاده روی و با اراده قوی شروع کن. گرسنگی و سختی داره ولی شدنیه.