2777
2789
هر دو ۳۴

رابطه ات باهاشون خوبه؟

خدایا گفتی تکیه کن برمن و توکل کن و طبق خاسته من عمل کن و نتیجه را بر من بسپار......الان جایی هستم که خودت گفتی هر وقت بنده من گره  ای  مشکلی  تو کارت افتاد و نگاهت به سمته کسیه که  کار  تورو اون راه بندازه  گفتی به عزت و جلالم قسم که حاجتتو نمیدم 😢الان من از همه نا امیدم و نگاهم به رحمته تویه ای ارحم و الراحمین بعداونهمه سختی و سقط بالاخره منو خدابا یه تودلی که هیچی نمیدونستم ازش غافلگیرم کردی سونو گفت شش هفته با ضربان قلب طبیعی...اما الان این خونریزی پشت جفت چیبود که یهو اومد و عیدم رو با اشک شروع میکنم...رشدش گیر کرده قلبش میزنه هر پنج ثانیه....بخاطر خونریزی پشت جفت نمیتونه خون درست بگیره...خدایا امیدم به تویه دکترم تمام داروهام قطع کردیعنی منتظر سقط باشم...اما بااین حال هنوز علایمم سرجاشه چکنم 😭😭😭خدا میدونم اگه توبخای هیچ کسی نمیتونه توش دستی بلند کنه میدونی که چقدر قلبم شکسته از خودت خاستم به خودتم میسپارمش 😭فقط موندم اگه میخاستی بگیریش چرا انقدر غافلگیرم کردی و بی خبر آوردی تودلم اونم با قلب سالم 😭😭قربونت برم خدا بازم شکایت نمیکنم به خودت میسپارمش پاره تنم رو 💕
رابطه ت با مامانتون چطورهچند سالتونهمن با دخترم ۳۶ سال اختلاف سنی دارم همش نگرانم که ایا وقتی دخترم ...

۱۹ سالمه 

رابطه مون نه خوبه نه بد متوسطه بیشتر بخهطر افسردگی مادرمه وگرنه پتانسیل اینو داشت که عالی باشه

زیاد نیست به اونصورت اختلاف سنیتون نگران نباشید

🏊‍♀️🏋‍♀️🏃🏼‍♀️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نباش لطفا😒

گلم.. سخت گیرم ولی بجاش.. باپسرم دوستم هستم حواسمم هست چکار میکنه 

رفت وامد مجردی داشت یه واحد دراختیارش بود دوستاش میومدن... حتی پنج سال پیش کلا با دوتا ازدوستاش ماه رمضان تو واحد خودشون بودن. منم افطاری وسحری درست میکردم اصلا کاریشون نداشتم.. سخت گیریم یه وقتایی بود که درس و مشق وول نکنه بره حاجی حاجی مکه.. تا دیروقت ول نباشه خیابونا... یا با هر دوستی معاشرت نکنه.. بازم موفق نبودما ولی اون حساب کار دستش بود اگه مامانم بفهمه وای چی میشه😂😂

با مادرم ۴۸ سال با پدرم ۴۶

تو ۴۸ سالگی مامانت دنیات اورده؟؟؟

خدایا گفتی تکیه کن برمن و توکل کن و طبق خاسته من عمل کن و نتیجه را بر من بسپار......الان جایی هستم که خودت گفتی هر وقت بنده من گره  ای  مشکلی  تو کارت افتاد و نگاهت به سمته کسیه که  کار  تورو اون راه بندازه  گفتی به عزت و جلالم قسم که حاجتتو نمیدم 😢الان من از همه نا امیدم و نگاهم به رحمته تویه ای ارحم و الراحمین بعداونهمه سختی و سقط بالاخره منو خدابا یه تودلی که هیچی نمیدونستم ازش غافلگیرم کردی سونو گفت شش هفته با ضربان قلب طبیعی...اما الان این خونریزی پشت جفت چیبود که یهو اومد و عیدم رو با اشک شروع میکنم...رشدش گیر کرده قلبش میزنه هر پنج ثانیه....بخاطر خونریزی پشت جفت نمیتونه خون درست بگیره...خدایا امیدم به تویه دکترم تمام داروهام قطع کردیعنی منتظر سقط باشم...اما بااین حال هنوز علایمم سرجاشه چکنم 😭😭😭خدا میدونم اگه توبخای هیچ کسی نمیتونه توش دستی بلند کنه میدونی که چقدر قلبم شکسته از خودت خاستم به خودتم میسپارمش 😭فقط موندم اگه میخاستی بگیریش چرا انقدر غافلگیرم کردی و بی خبر آوردی تودلم اونم با قلب سالم 😭😭قربونت برم خدا بازم شکایت نمیکنم به خودت میسپارمش پاره تنم رو 💕

با مامانم 29 سال. اصلا صمیمی باهم نیستیم. اصلا نمیتونم باهاش راحت باشم 

به اختلاف سنی نیست به شخصیتشون برمیگرده. مامان من از بچگیم با من صمیمی نبود کلا مدلشه. مامان‌بزرگ هم با دختراش اینطوری خشک بود.... 

از نظر جسمی سالم هستن؟

همیشه ورزش میکردن از نوجوانی حتی با وجود افسردگی به تغذیه شون هم اهمیت میدادن بجز چربی خون بالا که اونم بخاطرش دارو نمیگیرن و با رعایت غذایی اوکیه مشکل دیگه ای ندارن با وجود سنشون

🏊‍♀️🏋‍♀️🏃🏼‍♀️

چند ستلتونه شمارابطه تون خوبه

16

بله خوبه

اگر از من درباره خوشبختی بپرسند میگم از میان ۱۰ هزار فرقه متمایز در جهان ، مسلمانِ شیعه و محب علی متولد شدم 😌💖.+ جشن عید غدیر از شعائر اسلامه!توهین کردن بهش حرامه!❤