یه دخترخانمی هست که تووسط خانوادش خیلی تو فشاره و خیلی محدودش میکنن خانوادش خیلی قدیمین و سنتی و رسما دست و پاشو بستن و نمیزارن یکم تو زندگیش پیشرفت کنه😑(۲۳سالشه)
بعد اون خیلی عذاب میکشه بنده هم باهاش رابطه نزدیکی ندارم و نمیدونم که چیکار میتونم براش بکنم خیلی براش ناراحتم و دلم میسوزه
افکار منفی را کنار بگذار...یه سری به تاپیک هام بزن شاید به دردت خورد... https://harfeto.timefriend.net/16806231642489 اینم لینک چالش ناشناس اگر مشکلی یه سوالی داری بنویس اینحا میرم میخونم و توی تاپیک چالش ناشناس شات سوال شما میزارم و جوابتون رو مینویسم💕
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اینک بگی قدیمی و سنتی قطعا دلیل بر این نیس ک کیایی ک قدیمی یا سنتی هستن طرز زندگی رو بلد نیستن
درمورد دوستت هر خانواده ای ی بیان ی نگرشی داره نمیشه یکی رو ب زور وارد ی حاله روحی کنی ک بابه خوانوادش نیست کم کم باید دوستت تلاش کنه ب جامعه پا باز کنه خودشو مستقل کنه ... اینک بگردی توی خیابونا خوش باشی اسمش ب روز نیس خانواده سنتی هم ذهن بسته نیستن وهر خانواده ی نظنو نظامی داره
هربلایی سر دخترا میارن بعد با قالب ما صلاحشو میخوایم میپوشونن این دختر خانوادش حتی پتانسیل اینو دارن ...
بعد یه عده مرد نادون میان روده درازی میکنن...البته از کامنت بعدیش مشخصه چون تو سری خور و ترسو میخواد اینطور میپسنده که هر جور عشقش کشید رفتار کنه و کاری نتونه بکنه.
ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتیست فراتر از همهی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.