2777
2789
عنوان

توروخدا بیاین چطور کمکش کنم

187 بازدید | 37 پست

یه دخترخانمی هست که تووسط خانوادش خیلی تو فشاره و خیلی محدودش میکنن خانوادش خیلی قدیمین و سنتی و رسما دست و پاشو بستن و نمیزارن یکم تو زندگیش پیشرفت کنه😑(۲۳سالشه) 

بعد اون خیلی عذاب میکشه بنده هم باهاش رابطه نزدیکی ندارم و نمیدونم که چیکار میتونم براش بکنم خیلی براش ناراحتم و دلم میسوزه 

شما بودین چیکار میکردین

M♡R

https://www.ninisite.com/discussion/topic/15476171/%D8%A8%D8%B4%D9%82%D8%A7%D8%A8-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%AC-%D8%B1%DB%8C%D8%AE%D8%AA%D9%85-%D8%AA%D9%88-%D8%AE%D9%88%D9%86%D9%87-%D9%85%D8%A7%D9%85%D8%A7%D9%86%D9%85%D9%85-%D8%A7%D8%B2-%D8%AE%D9%88%D9%86%D9%87-%D8%A8%DB%8C%D8%B1%D9%88%D9%86-%DA%A9%D8%B1%D8%AF

گزارش بزنید این تاپیکم پاک بشه لطفااا 

افکار منفی را کنار بگذار...یه سری به تاپیک هام بزن شاید به دردت خورد... https://harfeto.timefriend.net/16806231642489   اینم لینک چالش ناشناس اگر مشکلی یه سوالی داری بنویس اینحا میرم میخونم و توی تاپیک چالش ناشناس شات سوال شما میزارم و جوابتون رو می‌نویسم💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینک بگی قدیمی و سنتی  قطعا دلیل بر این نیس ک کیایی ک قدیمی یا سنتی هستن طرز زندگی رو بلد نیستن 

درمورد دوستت هر خانواده ای  ی بیان ی نگرشی داره  نمیشه یکی رو ب زور وارد  ی حاله روحی کنی ک بابه خوانوادش نیست     کم کم  باید دوستت تلاش کنه  ب جامعه پا باز کنه  خودشو مستقل کنه  ... اینک بگردی توی خیابونا خوش باشی اسمش ب روز نیس      خانواده سنتی هم ذهن بسته نیستن    وهر خانواده ی نظنو نظامی داره  

احساس می کنم شما از ایشان بیشتر ناراحت هستین شما کاریتون نباشه ایشان تو ان شرایط بزرگ شده و مسلما خا ...

بال و پر بستن ربطی نداره به صلاح 

اونا با طرز فکرای قدیمیشون در واقع فکر میکنن که صلاحشو میخوان 

من فقط میخوام براش کاری کرده باشم 

بخخدا وقتی حال بدشو میبینم خیلی عذاب میکشم

M♡R

احساس می کنم شما از ایشان بیشتر ناراحت هستین شما کاریتون نباشه ایشان تو ان شرایط بزرگ شده و مسلما خا ...

نمیدونم کی این جمله رو ک خانواده همیشه صلاحه ادمو میخان،مُد کرد

یا برای همیشه زندگی کن یا سعی کن بمیری..!

ببین تا خودش نخواد و خانوادش کمی فضا ندن نمیشه 

مگه بتونی براش سنگ صبور بشی، یا اینکه یکی که خانوادش حرف شنوی دارن بیاد باهاشون حرف بزنه

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

اینک بگی قدیمی و سنتی قطعا دلیل بر این نیس ک کیایی ک قدیمی یا سنتی هستن طرز زندگی رو بلد نیستن درمو ...

االبته ولی من منظورم به این خانواده بود که طرز فکر بسته ای دارن 

اون میخواد مستقل شه ولی خب خانوادش این امکانو بهش نمیدن فکرشو بکنین طرف 23سالشه بچه نیست که 

میترسم هرچقدر بیشتر پیش بره بیشتر اسیب ببینه 

M♡R

حتما اون دخترای قربانی قتل ناموسی هم خانواده صلاحشونو میخواستن.حس میکنم مغز یه سری پسرا با ادم مدرن متفاوته و توی دوره نئاندرتالی مونده

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

نمیدونم کی این جمله رو ک خانواده همیشه صلاحه ادمو میخان،مُد کرد

اره💔همیشه میگن بزرگترا هرچی بگن باید بگین چشم 

ولی من دارم نابود شدن خیلیارو سر این موضوع میبینم💔💔

M♡R

بال و پر بستن ربطی نداره به صلاح اونا با طرز فکرای قدیمیشون در واقع فکر میکنن که صلاحشو میخوان من فق ...

بنظرم هر چیزی تازه و جدیدش خوب نیست 

همین خانواده های سنتی بچه تربیت می‌کردند که اهل زندگی و مسوولیت بود 

حتما اون دخترای قربانی قتل ناموسی هم خانواده صلاحشونو میخواستن.حس میکنم مغز یه سری پسرا با ادم مدرن ...

هربلایی سر دخترا میارن بعد با قالب ما صلاحشو میخوایم میپوشونن 

این دختر خانوادش حتی پتانسیل اینو دارن که فردا پس فردا بخاطر یه بیرون رفتن بکشنش و این منو خیلی نگران کرده

M♡R

هربلایی سر دخترا میارن بعد با قالب ما صلاحشو میخوایم میپوشونن این دختر خانوادش حتی پتانسیل اینو دارن ...

بعد یه عده مرد نادون میان روده درازی میکنن...البته از کامنت بعدیش مشخصه چون تو سری خور و ترسو میخواد اینطور میپسنده که هر جور عشقش کشید رفتار کنه و کاری نتونه بکنه.