2777
2789
عنوان

عجیب ترین خرافه ای که شنیدید چیه

166 بازدید | 34 پست

عجیب ترین خرافه شهرتون یا عجیب ترین خرافه ای که شنیدید چیه؟

من البته خودم با چشمای خودم دیدم که چند دقیقه بعد از شونه کردن موهای اسب به طرز شگفت انگیزی خود به خود بافته شدن 

از اهالی اون منطقه که پرسیدم گفتن که جن ها چون عاشق اسب ها هستن برای ابراز عشق و دوست داشتنشون موهاشونو میبافن 

واقعا برام عجیب و ترسناک بود اگه با چشم ندیده بودم باور نمیکردم 

دخترخالم به شدت به جن اعتقاد داره و میترسه

و اگ‌ کاراشو بگم باورتون نمیشه

مپلا سیخ میزاره زیر تختش ک جن اگ اومد زیر تختش بدنش سوراخ شه ، زیر بالشتت چاقو میزاره

هیجوقت دمر نمیخوابه میترسه جن خفش کنه 

چراغ اتاقش تا صب روشنه و گوشیش هر ۱۵ ساعت یکبار زنگ میخوره تا صبح یکسررره

کسی شب پیشش بخوابه فکر میکنه تنبدیل به جن شده

شبا شامشو نمیخوره میگ برا جن گذاشتم ک مشغول غذا بشه نیاد سراغم

دو شب پیشش بودم نابودم کرد.

البته توی طول روز خیلی نرماله

فقط و فقط از جن میترسه از سوسک و مارمولک و هرچی بگی نیمترسه فقط جن

«در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی..»

دخترخالم به شدت به جن اعتقاد داره و میترسهو اگ‌ کاراشو بگم باورتون نمیشهمپلا سیخ میزاره زیر تختش ک ج ...

منم وقتی برگشتم تا چند روزی خیلی میترسیدم ولی نه تا این حد😂

ولی جدی فک کن جلو چشمت یه دسته مو خود به خود بافته بشه هنوز بهش فکر میکنم بدنم مور مور میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی‌ موها تکون می‌خوردن ؟

ببین من دیدم که صاحب اسب موهاشو شونه کشید بعد که رفتم یالشو ناز کنم دیدم کامل بافته شده 

بافت هم نه این که خیلی تمیز و مرتب زده شده باشه کاملا شلخه بود و تقریبا انگار گره به گره بود  بعد که پرسیدم اینو گفتن