2777
2789
عنوان

زندگی با مرد خودشیفته روانی

1166 بازدید | 54 پست

شوهرم یه خودشیفته ست همیشه هر طور خواسته باهام رفتار کرده و حرف زده تحقیرم کرده و من همیشه کوتاه اومدم و ازش معذرت خواهی کردم در صورتی ک من مقصر نبودم. هر موقع هرچی میگه من باید بگم چشم تو درست میگی اگه باهاش مخالفت کنم جنگ میشه. دیشب رفتیم مغازه من از فروشنده پرسیدم پنیر لاکتیکی دارید فروشنده گفت نه من گفتم ولی قبلا داشتید. وقتی اومدیم تو ماشین شروع کرد سرم داد بزنه خیلی تحقیرم کرد من بهش گفتم مگه من چی گفتم بدتر کرد شروع کرد تحقیر کردن که خفه شو زر نزن دهنتو ببند همیشه همینطوره همیشه. قرار بود بعدش بریم بیرون ولی اون برگشت خونه من رفتم خونه و اون رفت خونه پدرش تا آخر شب. بنظرتون باهاش چطوری رفتار کنم؟. الان ک باهاش قهرم

I'm like the moon,I shine even if I'm not perfect

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بحث نکن باهاش. این برچسب ها را جدیدا روانشناسا دادن.

عزیزم من چند ساله که با روانشناس در ارتباطم ولی اشتباه کردم و به حرفشون گوش نکردم

عزیزم من چند ساله که با روانشناس در ارتباطم ولی اشتباه کردم و به حرفشون گوش نکردم

هر جور صلاح میدونی‌ 

تهش دست خودته زندگیت 

یه کاری نکنید زندگیتون تلخ بشه. سعی کن حساسیت های شوهرتو پیدا کنی بفهمی چیا عصبانیت میکنه از اونا دوری کن به خاطر ارانش خودت

جرات ندارم باهاش دهن ب دهن بشم فقط گفتم مگه من چی گفتم؟

میفهمم چی میگی مهربان.. یعنی اگر هیچی هم نگی باز حرف درمیاره برات ... خیلی دقت کن و سعی کن روی عزت نفس خودت کار کنی چون خود شیفته ها خیلی تحقیر میکنن طرف مقابلو و عزت نفسی براش نمیذارن... 

روی بی خیالی گرفتن حرفاش هم تمرین کن جوری ک انگار حرفاش فاقد ارزشه... 

هرگز باهاش مقابله به مثل نکن ... 

یه وقتایی ک آرومه  خیلی الکی و نمایشی ازش تعریف تمجید کن ... 

اینا رو تمرین کن تا بتونی دوووم بیاری 

میفهمم چی میگی مهربان.. یعنی اگر هیچی هم نگی باز حرف درمیاره برات ... خیلی دقت کن و سعی کن روی عزت ن ...

همیشه هزش تعریف میکنم

این جور آدما برات اعصاب نمیزارن و همیشه باید کوتاه بیایی وخودشونو با کلی استباهات عاقل می دونند در حالی که به خودشون اجازه میدن به راحتی از دیگران ایراد بگیرن

درست بشو هم نیستند شاید با مشاوره رفتن کمی تغییر کنند ولی کامل اصلاح نمیشن

میفهمم چی میگی مهربان.. یعنی اگر هیچی هم نگی باز حرف درمیاره برات ... خیلی دقت کن و سعی کن روی عزت ن ...

هر کاری میکنم نمیتونم بیخیال حرفاش بشم دیشب کلی گریه کردم، مگه چ گناهی کردم؟من فقط خواستم زندگیمو حفظ کنم همه بهم گفتن جدا شو ۱۰ تا مشاور عوض کردم همشون گفتن این روانیه جدا شو منه احمق موندم 

این جور آدما برات اعصاب نمیزارن و همیشه باید کوتاه بیایی وخودشونو با کلی استباهات عاقل می دونند در ح ...

مشاوره گفت خودشیفته ها حتی مشاور رو هم فریب میدن و بازم تو رو مقصر جلوه میده

تعریف زیادی دچار توهمشون می کنه واگه در دفعات بعدی تعریف نکنی فکر می کنند تو بد شدی وعوض شدی

من دیگه نمیدونم کدوم کارم درسته کدوم اشتباه. بیشتر از همه اینکه اعتماد بنفس ندارم. هر بار ک قهر کنیم میره ی گندی میزنه بعدش میگه تقصیر خودت بود میخواستی خوب باشی. حالم بیشتر از خودم بهم میخوره ک انقد ضعیفم