2777
2789

سلام ... 

خواهرم از همین موقع ها بود پارسال شروع کرد با یه پایه متوسط ، تا روز کنکور ۱۴ ساعت یا ۱۵ ساعت درس خوند و خداروشکر ۹۸۰ تجربی رو اورد . 

میخوام بگم نمیشه رتبه ی یک نفر رو تعیین کرد 

خواهرم هم برای سه رقمی درس نخوند ، کلا داشت همه ی توانش رو میزاشت تا موفق بشه 

فکر کردن به نتیجه در طول سال کنکور ، اثر منفی میزاره رو کیفیت مطالعه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به نظر من اینا امید دادن الکیه. حالا ممکنه یه عده کمی بتونن

ولی سوال اینجاست که کسی که کل دبیرستان درس نخونده و ادعا میکنه که پایه ام ضعیفه یا صفر صفرم چه طوری یهو متحول میشه و انقدر خوب میخونه که رتبه بالا میاره؟

به نظر من که اون تیکه اولشو داره دروغ میگه. یعنی هم درسش خوبه هم پایه اش قویه هم سالهای قبل رو خوب خونده. الان اینا رو میگه که یعنی بگه من خیلی کارم درسته

مثل همون همکلاسی هایی که روز امتحان هزار جور قسم میخوردن که هییییچچچچچی نخوندیم. آخرش هم نمره بالا می آوردن

به نظر من اینا امید دادن الکیه. حالا ممکنه یه عده کمی بتوننولی سوال اینجاست که کسی که کل دبیرستان در ...

عزیزم چون شما نتونستی دلیل نمیشه بقیه هم نتونن 

بعدشم گفتم پایش متوسط بوده 

آدمیزاد قابل پیش بینی نیست یهو متحول میشه 

از خودش هم پرسیدیم که چی باعث شد یهو درس بخونه و.. فقل یه دلیل داشت اونم این بود که فامیلمون گفته بود بهش امسالم هیچی نمیاره ، خواهرم هم در حد مرگ درس خوند

الانم مایه ی افتخار خانوادم هستش و الگوی من .😇

به نظر من اینا امید دادن الکیه. حالا ممکنه یه عده کمی بتوننولی سوال اینجاست که کسی که کل دبیرستان در ...

پسر دایی من افتضاح بود درسش تمام ۳ ساله دبیرستانش اصلا درس نخوند و با تقلب پاس شد 

رتبه کنکورش هم ۳۶ هزار شد دو سال بعد واقعا به خودش اومد و از بهمن خوند و پزشکی قبول شد 

خیلی ها یهویی خودشون رو جمع میکنن