2777
2789

سلام بچه ها توی  خوابگاه دانشگاه فرهنگیان چ وسایلی ضروری است همراه مون باشه 

هر چی وسایل نیاز میشه رو بگین 

مثل  بالشت پتو و تشک و غیره 

دانشجو معلم 

من هرچیزی که مدنظرمه برا یه دختر میگم :
قابلمه کوچیک . قاشق و چنگال . پتو . بالشت . تشک .  نوار بهداشتی . دستمال کاغذی و دستمال توالت . مایع ظرفشویی . اسکاچ .  چاقوی کوچیک برا اشپزی و اینجور کارا . بشقاب و کاسه . نایلون فریزر . لیوان ( از این پلاستیکیا باشه بهتره نمیشکنه ) . فندک برا اشپزی . ظرف پلاستیکی برا اینکه غذاهای موندتو بزاری توش بزاری تو یخچال ( سه چهارتا بنظرم کافیه ) . خمیر دندان . مسواک . نخ دندون . صابون . شامپو . لیف و کیسه . یه جفت دمپایی . کتری . لگن کوچیک برا حموم
وسایل شخصیت مثل لوازم ارایش و کیف و کفش و لباس و ..

برای وسایل اشپزی هم بنظرم چیزای اماده ببر مثل کنسرو تن ماهی ماکارونی نودل رب و ایناهم ببر
نبات و عرق نعنا یادت نره جزو چیزای ضروریه

دارو های لازم : استامینوفن . سرماخوردگی . اسهال و سبوست . قرص تهوع . پماد سوختگی . چسب زخم قرص محسوب نمیشه ولی ببر

ممکنه تو خوابگاه خدای نکرده شپش بگیری . پس هر هفته برو دکتر موهاتو چک کنه شپش نگرفته باشی ( این یه توصیه مهمه ها جدیش بگیر )

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.