2777
2789
اره کم کم بزارشون کنار همه دوستا یروز میشن دشمن ادم از خانواده هم ضربه میخوره چه برسه دوست بگو شوهرم ...

نمیتونم انقدر رک باشم اما میدونم چجوری بپیچونمشون

به یه پسره خوشگل😏جذاب😎پولدار🤑قد بلند🕴خوشتیپ😍سیکس پک دار💪عطر تلخ برنه😜نیاز مندیم😉برای واکس زدن کفشایه آقامون😑بله ما آقامونو ب دنیا نمیدیم😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من الان تو سن ۳۳سالگی ام تقریبا یه اکیپ ده نفره از دوستای دبیرستانم باهمیم دورهمی میریم و زمانی که ب ...

چه خوب من دوستام فقط دوست دارن اونا بیان دعوتی چیزی نمیکنن😑

به یه پسره خوشگل😏جذاب😎پولدار🤑قد بلند🕴خوشتیپ😍سیکس پک دار💪عطر تلخ برنه😜نیاز مندیم😉برای واکس زدن کفشایه آقامون😑بله ما آقامونو ب دنیا نمیدیم😂
چه خوب من دوستام فقط دوست دارن اونا بیان دعوتی چیزی نمیکنن😑

خب پس اینا رو ساعت ده با اشغالا بزار دم در 

ما هربار خونه یکی میریم 

یه قراری هم جذاشتیم که پذیرایی معمولی 

خیلی هزینه نیفته برای طرف

خب پس رفیق میخای چیکار بشین تو خونه دیگه

میگم شاید ب دلیل حاملگیو اینا هورمون هام بهم ریخته الان اینجوری بعدا پشیمون بشم

هیچ کجای دنیا کسی با رفیقش دردل نمیکنه. چهار روز دیگه میزنه به سرت

درسته واقعا

با هیشکی بنویس به کاغذ ولی رو هیشکی حساب نکن

من چندین دفتر پر از دردودل دارم 

خب پس اینا رو ساعت ده با اشغالا بزار دم در ما هربار خونه یکی میریم یه قراری هم جذاشتیم که پذیرایی مع ...

چقدر عالی موفق باشید💕

خانواده شامل کیا میشه یعنی الان موقع تقسیم ارث پدربزرگمه اگه ببینی چطور این داییا عین کفتار افتادن ب ...

درست انشالله به خوبی تموم بشه ،ضعف پول دارن دیگه!منم پدر بزرگم که فوت کرد خونه ی خیلی بزرگی داشتن بالای ۵۰۰ متر اونم وسط شهر که  ۶تا برادر ۳تا هم خواهر ، چند وقت بعد عمو هام تصمیم گرفتن خونه رو بفروشن همشون اومدن سهم شون رو گرفتن بردن جز بابای من ،گفت :سهم منو بدید به مادرم  منظورم مادر بابام، براش ی خونه نزدیک خودمون رهن رد که توش زندگی کنه و از چشم میداد، وقتی هم که  فوت کرد پول رهن و گفت برای مراسم خرج کنید چشم داشتی به اون پول نداشت،حتی یکی از عمه هام برای شوهرش ی اتفاقی افتاده بود با ۳تا بچه به مدت ۱۰ سال تمام طبقه پایین خونمون رو داد دستشون زندگی کردن خرجشون هم میداد تا بعد از ۱۰ سال شوهرش اومد 

بآور کن اینجور دوستی نیست دوستی ما رو همه مثال میزدن ۲۰ سال باعث تعجب همه شده بود

والا بخدا ما که اینجوری هستم تا حالا تو رفت و امد هایی که با هرکسی داشتیم هیچ کس هیچ آسیبی از جانب ما ندید