2777
2789
عنوان

بچه بهم گفت زشت😭

315 بازدید | 12 پست

زشت نیستم

از نظر خودم خیلیم خوشگلم با ظاهرمم کنار اومدم

فقط مشکل اینه که تیرگی زیر چشم دارم روی پیشونیم جوش زده باد کرده لک شده درد میکنه حسابی

لاغرم هستم

به خاطر همین از دید بقیه داغونم داغووون

ولی از دید خودم زیبام

حالا امشب پیش یکی از بچه های فامیل خوابیدم یهو زل میزنه به چهرم جیغ میزنه گریه میکنه میگه وای چقد زشتی مامان کمکم کن منو از دست این نجات بده

خیلی ناراحت شدم قلبم شکست ولی چیکار کنم آخهه...😭

من 17 سالمه بچه 7 کلاس اول

از اونجایی که بچه ها احساسات پاکی دارنو دروغم نمیگن بیشتر دلم میشکنه

درکم میکنید؟!

جای جوش رو صورتم مونده خوب نمیشه چیکار کنممم؟

برای تیرگی زیر چشمم چیکار کنم؟

کاربری دست چندنفره🤍🦋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیبایی در سنین مختلف از نظر ادما فرق میکنه 

ممکنه همون بچه 6سال دیگه بگه خوشگلی . دل شکست چیه . . بیخیال بگو تو خوبی 

در تاپیک های مخصوص فیزیولوژی بانوان شرکت نمیکنم . پس قضاوت نکنید . راستش تجربه خوبی به مردهامیده نی نی سایت .

بابا ناراحت نباش بچه یکی از فامیلای دوستم بدبختو بدون ارایش دیده بود رفته بود تو جمع پیش بابا ننش گفته بود فلانی زامبی شده😂😂حالا این دوست منم خدایی خوشگله بدون آرایشم زیاد فرق چندانی نداره اونم فقط زیر چشماش یه کم سیاهی داره و لباش زیاد رنگ نداره بدون رژ.کلا بعضی ازبچه ها اینجوری هستن

خدامنو ببخشه خندم گرفت😑😂

بچه ها همینن جدی نگیر

احتمالا قصدش این‌بوده خودشو برا مادرش لوس کنه

همین ک ب چشم خودت زیبایی کافیه

نظر بقیرو بیخیال

″ندیدم اصالتی بالاتر از اصالت کورد″💎🦅222مَن با نخستین نگاهِ تو ، آغاز شدم !❤️‍🔥S

بچه ها یوقتا به مامان خودشون میگن زشت ،به دل نگیر

وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم