2777
2789
عنوان

نی نی می میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 33 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استرس اینکه شیر نمیاد خودش باعث عدم ترشح شیر میشه این درست 

ولی غیر ازین وقتی شیر کمه چه میشه کرد

از من مطالعه ت تو شیر مادر بیشتر نیست که چه چیزها میدونم و چقدر تلاش کردم 

و چقدر وحشتناکه اگه فامیل شوهر خبردار بشن 

ولی روزیش شیر خشکه 

اگه خواستی بازم تلاش کن ولی نیاد اون روزی که بگی کاش بچه رو گرسنگی نمیدادم 

هورمون اکسی توکسین که برای شادیه 

برای ترشح شیر لازمه 

حرص خوردن مانع ترشح این هورمون میشه 

تلاشتو برای شادی و بیخیالی بکن 

به خودتم برس 

یکی از دکترهای انجمن شیر مادر برو بهت هورمون هم بدن 

ان شاءالله شیر میا د

[QUOTE=50637899]رازیانه کوهی ،زیره ،دمنوش کردم هرشب ۱لیوان ،نه ۳بار ،کنجدم میخورم شاید  حساس شدی.مگخ میشه شیر نیاد بچه میخوره نگران نباش.شاید به شدت روزای اول نیس که خیس بشه لباست..من کرم کنجدی و خرما و چای کمرنگ میخورم شیرم زیاد میشه .یا صبحها که ازخواب پامیشم و استراحت کافی داشتم

استرس اینکه شیر نمیاد خودش باعث عدم ترشح شیر میشه این درست  ولی غیر ازین وقتی شیر کمه چه میشه ...

همسرمم همینو  میگن 

مادرم میگن ،سر حرص زردیش ،همون شیرتم کمتر شده

[QUOTE=50637899]رازیانه کوهی ،زیره ،دمنوش کردم هرشب ۱لیوان ،نه ۳بار ،کنجدم میخورم شاید  حساس شد ...

من اصلا شیرم لباسمو خیس نمیکنه وحالت پرشی نداره وفقط فشار میدم چندتا نقطه میزنه بیرون 

نه بابا گناه داره.چجور دلت میاد گشنش بذاری اون چه درکی از تحمل گرسنگی داره شیر خشک سمه عایا؟؟

دقیقا نمیدونم چرا بعضی ها تحت تاثیر تبلیغات هستن انگار شیرخشک سمه 

بچه بی زبون باید گشنگی بخوره عذاب بکشه خیلی خودخواهی هست 

درخت هر چی پر بار تر باشه و سرش خم تر 😏
دقیقا نمیدونم چرا بعضی ها تحت تاثیر تبلیغات هستن انگار شیرخشک سمه  بچه بی زبون باید گشنگی بخور ...

من اصل قبول ندارم.این شعارا رو...شیر مادر.اونم بااین همه غذاهای شیمیایی و‌مصنوعی.همش حرفه

شیرخشک کاملتره

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  

حالا خوبه بچه شما شیرخشک میخوره من شیرم کم شده بچم شیرخشک هم بدش میاد نمیخوره به زور باید بدم بخوره کاش از روز اول داده بودمش عادت کرده بود

درخت هر چی پر بار تر باشه و سرش خم تر 😏