2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🐷"قلعه حیوانات" اثر "جورج اورول" عالی بود اصلا ایدئولوژی منو تغییر داد

❤"ملت عشق" اثر "الیف شافاک" هم همین طور و بعدم فیلمش همون "مست عشق"

👨‍👩‍👧‍👦"پنج زبان عشق" اثر "گری چاپمن" رابطه منو با همسرم متحول کرد و "پنج زبان عشق کودکان" با بچم

📚"دشمن عزیز" اثر "جین وبستر" ادامه بابالنگ دراز کتابی که بارها و بارها می خونمش و هر باز چیز تازه ای داره هم رمان جذابی هست و هم آموزنده برای کسانی که جایی هستند که باید تلاش و تغییر کنند

👧"از دخترت یک قهرمان بساز" اثر "دارلین براک" نکات تربیتی فوق العاده ای درباره تربیت دخترم بهم یاد داد

😁"آخرین راز شاد زیستن" اثر "اندرو متیوس" یه کتاب بسیار کاربردی و عملی درباره نگرش مثبت و خودسازی و شاد زیستن

🙏🏼"معجزه شکرگزاری"  اثر "راندا برن" اصلا من و زندگیم رو و رابطه ام و نگاهم به خدا رو تغییر داد واقعا معجزه بود برای من البته من

پادکست این کتاب رو گوش دادم با صدای استاد فرزان بهنام

📕"کتابخانه نیمه شب" یه رمان جذاب و تاثیرگذار با موضوعی بدیع مخصوصا اگر آدمی هستی که حسرت های زیادی توی زندگیت داری

فعلا همینا یادم میاد...

رمان قصه های ناپل(دوست باهوش من) از النا فرانته 

باز رمان سایه باد از کارلوس ثافون

رمان مارینا باز از همین نویسنده

کتاب "من" از مل تامپسون (فلسفی)

کتاب چرا کسی تا به حال این ها رو به من نگفته بود از دکتر مارگارت ریچل(روانشناسی)

و کتاب دوپامین مولکول شگفت انگیز(علمی_روانشناسی)

فقط طلاق