2777
2789
عنوان

خیلی حال روحیم داغونه

162 بازدید | 11 پست

خیلی خستم(:

۱۸ سالمه همه همسنیام تو رابطن من هیچ وقت از هیچ پسری خوشم نیومد و نمیخواستم وقتمو با این کارا تلف کنم ولی الان خیلی از یه نفر خوشم اومده🥲💔اصن تاحالا منو ندیده ولی میشناستم ۲۱ سالشه ولی اصن بچه نیست خیلی رفتاراش بزرگونست 

پیجشو دارم هی وسوسه میشم بهش پیام بدم ولی بازم میگم چی بگم مثلا؟ دوس ندارم بقیه فکر کنن هولم🥲🤣

از یه طرفم میدونم میتونم درسمم باهاش کنترل کنم والا الان که همش بهش فکر میکنم دارم دیوونه میشم نمیدونم چیکار کنم

اونم اصن پسر هول و بدی نیست و خیلی پسر باحالیه

میشه یخرده بهم مشورت بدین

شغلش چیه پسر اگه شغل خاصی داره در ارتباط با همون شغلش هی پیگیرش شو خودت پیام ندی یه وقت دخترررر نزار غرورت خورد شه 

خستم ب اندازه تموم نفس هام خستم💔                                                                                                 این موهای سفیدمونم بخاطر هزارتا بغض و دردیه که تو قلبمونه ..💫🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شغلش چیه پسر اگه شغل خاصی داره در ارتباط با همون شغلش هی پیگیرش شو خودت پیام ندی یه وقت دخترررر نزار ...

مامانش معلمه تا الان نمیدونم چی‌ خونده فقط میدونم‌ سوپری داشته الان میخواد کنکور بده فرهنگیان قبول شه

فعلا فالوش کن اگه اونم بک داد استوری اینا بذار که اون ریپلای کنه و تو شروع کننده نباشی البته اگه تو ...

مشکل اینه نمیخوام دامادمون بفهمه عین داداشمه خیلی دوسش دارم نمیخوام فکر بدی راجبم بکنه

کلا تو شرایط خیلی بدیم🥲😅

فعلا فالوش کن اگه اونم بک داد استوری اینا بذار که اون ریپلای کنه و تو شروع کننده نباشی البته اگه تو ...

شاید همینکارو بکنم🥲اینقد بی تجربم نمیدونم اصن باید چیکار کنم

فعلاً چیزی نگو اینطوری آبروتون جلوی دامادتون می ره الان وارد رابطه شدن اشتباهِ

مگه میخوام‌ چیکار کنم آبروم بره🥲 دقیقا ابجیم و دامادمون  وقتی ابجیم از من ۲سال کوچیکتر بود باهم آشنا شدن بعد وقتی ابجیم ۲۰ سالش شد و دامادمون ۲۲ سالش شده بود اومدن به خانواده ها اطلاع دادن ولی من چون بچه اخر خانواده بودم اصن نمیتونن یه درصد فکر کنن منم میتونم از یکی خوشم بیاد هنوز مث بچه ها باهام رفتار میکنن تو اینجور جریانا😂