2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چه زبانی ؟ فرانت یا بک اند؟ 

ببین برو کلاس یا با راهنمایی یکی که بلد هست خودت خودخوان بخون اما باید برنامه نویسی رو دوست داشتی باشی کار هرکسی نیست .با یکی دو سال خوندن و کد زدن می تونی شروع کنی به عنوان کارآموز ،حقوق های خوبی هم می دن و آینده دار هم هست اما بازم می گم کاره هرکسی نیست برنامه نویس سینیور شدن.اگه رشته ی ریاضی یا کامپیوتر خونده باشی بهتره یه دید کلی حل مسئله و الگوریتم بهت می ده

سلام من برنامه نویس هستم. تقریبا یک سال طول کشید تا حرفه ای بشم و به درآمد برسم بعدش شروع کردم به کسب درآمد تقریبا دو سالی هست که شغلم همینه و ازش کسب درآمد میکنم حقوقم اوایل بین 20 تا 30 بود الان تقریبا 50 تومن در ماه هست. بهترین زبان برای شروع برنامه نویسی زبان سی پلاس پلاس هست چون مفاهیم اولیه را جامع و خوب به شما یاد میده حقوق برنامه نویسی هم خیلی بالاست من کم کاری کردم حقیقتش یکی از دوستام که همزمان با من شروع کرده بود رشتش هم کامپیوتر نبود از من موفق تره و الان ماهی دویست تومن درمیاره ، بهتره برای یادگیری از دوره های آموزشی آنلاین استفاده کنید که بصورت پک ارائه میشن باکیفیت ترین پکیج های آموزشی توی سایت آواسام هست و برای شروع به نظرم دوره ی دوازده قدم برنامه نویسی عالیه

when you feel you re alone cut off from this cruel world Your instincts telling you to run 🔮🪄 programmer

سلام من برنامه نویس هستم. تقریبا یک سال طول کشید تا حرفه ای بشم و به درآمد برسم بعدش شروع کردم به کس ...

چقدر عالی عزیزم الهی موفق باشی😍

میدونی من یکم آدم استرسی هستم و میترسم ک اول کاری گند بزنم میخاستم ببینم میتونم توش موفق بشم یا ن کلا ب کارای کامپیوتر علاقه دارم ولی متاسفانه هنوز نتونستم بخرم و میخام بعد اینکه لپ تاپ خریدم شروع ب یادگیری کنم انشالله

چقدر عالی عزیزم الهی موفق باشی😍میدونی من یکم آدم استرسی هستم و میترسم ک اول کاری گند بزنم میخاستم ب ...

همه اولش گند میزنن خب بلاخره پیچیدگی هایی داره اگه نداشت درآمدش هم زیاد نبود که ایشالا لپتاپ بخری و شروع کنی

when you feel you re alone cut off from this cruel world Your instincts telling you to run 🔮🪄 programmer

همه اولش گند میزنن خب بلاخره پیچیدگی هایی داره اگه نداشت درآمدش هم زیاد نبود که ایشالا لپتاپ بخری و ...

کاش آیدی تلگرامتو بهم بفرستی تا بیشتر در ارتباط باشیم😊