2777
2789
عنوان

نظرتون درباره لنز چشم چیه

109 بازدید | 22 پست

از طرفی دوست دارم استفاده کنم و از طرفی هم حس میکنم اگه استفاده  کنم از خودم بودن دور میشم و یجورایی ظاهرم فیک میشه 

رنگ چشم طوسی رو خیلی دوست دارم

برای تنوع خوبه ..هر روز ک نمیزاری از خود واقعیت دور بشی

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بعد یه مدتی اسیب میزنه به چشم میخواستم لنز بزارم دکترم اجازه نداد گفت بعدا اسیب میزنه نمیتونی چشاتو ...

خب من چشمام مشکلی نداره و نمیخوام عمل کنم 

و اگه استفاده کنم هم فقط یک روز اونم تو عروسی یا مراسمات خاص

عالیه من خیلی دوس دارم چشای خودم سبزه لنز مشکی میذارم خیلی خوب میشه 🥲

به قول یکی از دوستام باید برات ملاقه پرتاب کنم چشم به اون خوشگلی رو چرا مشکی میکنی اخه تو عهد بستی با علاقه کل دنیا مخالفت کنی

برای تنوع خوبهالان خیلیا استفاده میکنن مثلا همیشه نزنی بعضی وقتا من رنگ طوسی عسلی یا ابی طوسی دوس دا ...

الان درباره لنز گذاشتن 70 به 100 شدم اگه یکمم فکر کنم 100 درصد لنز میزارم

من عسلی تیره میزاشتم شوهرم میگفت چشمات نه روح داره نه احساس 🥲میگف کلا نمیفهممت انگار😑دیگه نزاشتم

وای عجب دیدگاهی 

خیلی متفاوت بود و عجیب 

فکر نمیکردم یکی اینطوری فکر کنه

به قول یکی از دوستام باید برات ملاقه پرتاب کنم چشم به اون خوشگلی رو چرا مشکی میکنی اخه تو عهد بستی ب ...

چشم رنگی فقط با موی بور قشنگه 🫠🤣

من مژه هام بوره ها ولی موهام مشکی مشکیییی خیلی باحال میشم با لنز مشکی 

برای تنوع و عکس گرفتن مشکی میذارم 🤣

...She broke, she bled and she bloomed ناشناس https://abzarek.ir/service-p/msg/2284523

وای عجب دیدگاهی خیلی متفاوت بود و عجیب فکر نمیکردم یکی اینطوری فکر کنه

میگف با چشمات ارتباط نمیگیرم...تازه رنگ روشنم نبوداا عسلی تیره بود ایقدم طبیعی بود تا به کسی نمیگفتی نمیفهمید لنزه

الان درباره لنز گذاشتن 70 به 100 شدم اگه یکمم فکر کنم 100 درصد لنز میزارم

بذار ولی نه هرروز

مثلا هفته ای دوبار 

چون اونجوری دیگه فیک به حساب میای

من خودم عاااشق لنزم البته لنز خیلی نچرال که معلوم نشه 

به من رنگ ابی و طوسی و سبز عسلی خیلی میاد

بذار ولی نه هرروزمثلا هفته ای دوبار چون اونجوری دیگه فیک به حساب میایمن خودم عاااشق لنزم البته لنز خ ...

نه بابا هفته ای دو بار هم نمیزارم شاید یکی دوماه یکبار تو عروسی ای یا یه مراسم خاصی 

من از کجا بدونم چه رنگ چشمی بهم میاد؟

خودم رنگ طوسی رو خیلی دوست دارم ولی نمیدونم بهم میاد یا نه