2777
2789

ما با دوستامون اومدیم مسافرت چند روزه بعد همه اکیپ باهم اوکییم ی چندتاشون هستن خیلی حس لاکچری بودن داره خفشون می‌کنه با اینکه واقعا چیز خاصی نیستن 

از اولش بخوام بگم ما از لحاظ مالی اینا خیلی جلوتر از اوناییم و وضعیت مالیمون خیلی اوکی تره 

حالا کاری ندارم دیشب دختره داشت حرف میزد هی سعی میکرد ب رو بکشه و .. مثلا اره قهوه ساز خریدم 15 میل پست اینستا بزارم نمی‌دونم ماشینم چینیه ولی از صد تا ماشین ژاپنی اینا بهتره اینا .. 

امروز رفته بودیم جایی بعد بچها داشتن عکاسی میکردن 

اون خانمی که همش پز میداد s24 ultra داشت اون یکی از بچهای دیگه که باهاشون داشت حرف میزد s23 fe داشت 

حالا داشتن عکسا رو نشون میدادن یکی از بچها گفت آره وای چقدر اینا قشنگه ما اصلا از اینا نگرفتیم 

بعد من خندیدم گفتم فلانی صدتا از اینا گرفتیم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون واقعا صدتا عکس گرفته بودیم همشم شبیه هم 

حالا هی اینا سر چشم و هم چشمی هی بهم می‌خندین هر هر هر من واقعا برام مهم نبود و خودمو توی بحثشون نیاوردم داخل ولی واقعا عقده ای بودنننن :/// 

هی گیر داده بود اره بیا ببینم چه عکسهایی گرفتی 

بعد میگه آره کنار هم بزار میخندیدنننن 

با اینکه واقعا کیفیت عکسا بد نبود عادی