2777
2789
عنوان

دعای بد رو چجور میشه باطل کرد

58 بازدید | 3 پست

سلام. حقیقتا اصلا دلم نمیخواست راجع به همچین چیزی تاپیک بزنم و دامن بزنم به خرافات ولی ذهنم خیلی درگیره بخدا.

من خیلی مشکلات توی زندگیم دارم از اول زندگیم چندسالی مریضی روحی داشتم یه بچه ی مریض ذهنی دادم اون یکی بچم سالمه ولی خیلی مشکل روحی داره. شوهرمم مریضی خطرناک داره. ازون طرف وضع مالی خیلی خوبی داشتیم درعرض یکسال همه چیزو باختیم. حقیقتا من توی خونه ام چیزای عجیب غریب می بینم . مثلا یه وسیلم چندروز غیب میشه بعد خودبخود پیدا میشه. البته کلا بی هوش و حواسم هستم و اینو خیلی جدی نمیگیرم و میگم شاید خودم حواسم نبوده. ولی یه چند وقت پیش اول صبحی دم خونمون یه آبی ریخته شده بود. خونمون هم توی آپارتمانه. قبلا گربه توی حیاط ساختمون بوده که تا دم در واحدا هم میومدن ولی الان ورودی های حیاط رو بستیم دیگه خیلی وقته گربه نمیاد. 

اینو از اون جهت گفتم که فکرنمیکنم ادرار گربه بوده باشه.

این آبه هم دقیقا پای در ریخته شده بود و کفشای بچه هام روی این آبه بود و روی کفشا اصلا آبی ریخته نشده بود. فقط زیر کفشا. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.