2777
2789
عنوان

مشکل زنونه

63 بازدید | 4 پست

دوستان من ۲۲ سالمه و مجردم ۴ ۵ماهی هست دوماه یه بار پریود میشم اونم با خونریزی خیلی کم الان آذر پریود شدم دی نشدم و الان بهمنیم

دکتر رفتم گفت تنبلی تخمدان ضعیف داری و متفورمین و سیمپروترون کامپاند تجویز کرد

کسی تاحالا اینجوری بوده؟ درمان گیاهی نداره قرص نخورم؟ الان چیکار کنم این ماه پریود بشم آمپول پرژسترون ام زدم ۴ روزه

توروخدا کمک نگرانم🥲

نگران نباش حالا که دکتر رفتی داروی گیاهی نخور به هیچ وجه دوره داروهاتو کامل کن انشالله خوب میشی اگه یه درصد نشدی برو حای دکتر طب گیاهی یه دوره دارو گیاهی بخور الان به همینا اکتفا کن

مقصدمان یکی بود، اما مسیر هایمان فرق داشت. آن ها می‌دویدند..اما من می جنگیدم با دستانی که برای رسیدن کافی نبودند..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم دکتر رفتیبهت داروداده بعد اومدی اینجا ک چی میخوایی خودتو نابود کنی 🤷‍♀️🤦‍♀️

سیمپروترون کامپاند داروی هورمونیه هم عوارض داره هم بدن بهش عادت میکنه گفتم شاید کسی این مشکلو داشته باشه و با داروی گیاهی حل شده باشه