2777
2789
عنوان

ازدواج با مرد کورد کسی تجربه داره

3810 بازدید | 174 پست

دوستان من با یه مردی کورد ناخواسته تو اینستا آشنا شدم 

بعد ریپلای از طرف ایشون بود 

بعد یه مدت چت کردن ک من بخاطر استوری های ک از شکست عشقی خورده بودم افسردگی دارم 

ایشون هی مدام دلداری میداد در حدی میگفت اگ میتونم برش گردونم دستشو بزار تو دستت حالت خوب شه اینکارو میکردم 

گذشت یه مدت ما تلفنی تصویری با هم صحبت کردیم از زندگی هامون گفتیم 

حالا عاشق هم شدیم 

ایشون خیلیییی اصرار به قرار خاستگاری داره 

یه چند باری میخواست بیاد شهرمون من دل نکردم 

البتع خانوادم تعصبین 

ماهم جنوبیم 

الان میگ با خانوادت صحبت کن شماره بابات بده بدم بابام اگ خیلی میترسی اشنایتون زیر نظر خانواده باشه 

ولی من نگرانم🥺

از یه طرفی دوسشم دارم

نکن اشتباهه 

ولی اگه یه روزم من بخشیدمت،تو خودتو به خاطر شبایی که من با گریه خوابیدم،به خاطر همه دردهام،حال بدم،تنهایی هام،آوارگی هام،سرزنش های بقیه،آرامبخش های پی درپی،موهای سفیدم،قلب دردهام نبخش 🖤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا

کورد ها مرد سالارن و زورگو پشیمون میشی

ولی اگه یه روزم من بخشیدمت،تو خودتو به خاطر شبایی که من با گریه خوابیدم،به خاطر همه دردهام،حال بدم،تنهایی هام،آوارگی هام،سرزنش های بقیه،آرامبخش های پی درپی،موهای سفیدم،قلب دردهام نبخش 🖤

من همسرم کورد کرمانشاه خودم فارسبه نظرم پسر خوبیه که میخواد زیر نظر خانواده باشه فوقش باهم اشنا میشی ...

ایشون همین میگ 

میگ وقتی رابطه دوستی قبول نداری 

پس بریم زیر نظر خانواده 

ولی بخاطر راه دوری میترسم 

وقتی طرف رو ندیدی، چطور فهمیدی دوسش داری

و اینکه خب اعتقادات آدما توی شهر های کوچک ممکنه بسته تر باشه(مثلا در رابطه با حجاب و…)

و با وجود اینکه خودم کوردم(البته تهران زندگی می‌کنم)، مرد های کورد رو برای ازدواج نمی‌پسندم

آقایون بی‌شعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، می‌فهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر می‌درخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

پسرای کورد افتضاحن یکیش شوهر خودم خریت کردی اگر باهاش ازدواج کنی

دقیقا

‌گل گفتی 😚

🖤🖤