2777
2789
عنوان

ازدواج با مرد کورد کسی تجربه داره

| مشاهده متن کامل بحث + 3817 بازدید | 174 پست
چرا گلم

مرد سالار زورگو و تنوع طلب و رفیق باز الان کوردای سایت میگن نه همه جا خوب بد داره خودتو گول نزن با این حرفا مرداب کورد اخلاق ندارن هیچ 

به نظر شما دوست نرگس خانوم رفت با یکی ازدواج کرد که پولداره و رفت خارج ادامه تحصیل داد کی ضرر کرد؟من یا اون؟ 🤎

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایشون همین میگ میگ وقتی رابطه دوستی قبول نداری پس بریم زیر نظر خانواده ولی بخاطر راه دوری میترسم

ازدواج منو همسرمم همین بود اولش زیر نظر خانواده بود به نظرم پسر خوبیه ازت نمیخواد سواستفاده کنه این موقعیت از دست نده اگر مشکلت راه دور بالاخره میاد شهرتون بیینتت که

اینم یوقتای من قهر میکنم یکمی عصبی میشه ولی بعدش خیلیییبیی ب غلط کردن میفته هی تکرار میکنه اینو جمله ...

عزیزم قبل ازدواج همه اینطورین نمیاد که از پشت گوشی تو رو بزنه کاری نمیتونه کنه منطقی باش😐

کورد ها مرد سالارن و زورگو پشیمون میشی

من خودم کوردم(البته تهران به دنیا اومدم و زندگی کردم، اما خب اصالتاً کورد محسوب میشم)

یکی دو سال پیش یکی این حرف رو می‌زد، ناراحت می‌شد

اما واقعا فهمیدم اینجوریه

و متاسفانه یکی از بیشترین آمار ناموس کشی مربوط به استان های کورد نشینه🤦🏻‍♀️

آقایون بی‌شعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، می‌فهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر می‌درخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

کورد چیه؟ کردجدیده؟

نه عزیزم اصلش کورد هست

آقایون بی‌شعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، می‌فهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر می‌درخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

ازدواج منو همسرمم همین بود اولش زیر نظر خانواده بود به نظرم پسر خوبیه ازت نمیخواد سواستفاده کنه این ...

اونم میگ بزار بیام جرم ک نمیخوام بکنم 

میگم تنها بیام ببینمت میگی نه 

میگم با خانوادع بیام میگی نه 

اژ این طرفم میگه من نمیتونم ولت کنم 

یا مال من باش یا مال خاک 

البته اگ دوسم نداری فرق داره قضیه بگو ک بدونم

واااای نمیدونی چقد محبتم میکنه محاله صبح شب صدامو نشونه

خب اون ترفندشه

ولی اگه یه روزم من بخشیدمت،تو خودتو به خاطر شبایی که من با گریه خوابیدم،به خاطر همه دردهام،حال بدم،تنهایی هام،آوارگی هام،سرزنش های بقیه،آرامبخش های پی درپی،موهای سفیدم،قلب دردهام نبخش 🖤