2777
2789
عنوان

به تجربه شما نیاز دارم

32 بازدید | 2 پست

قبول دارید که توی این دوره زمونه مدرک زیر فوق لیسانس مصداق بی سوادی هست و اینکه اگه واقعا بخوایم بر اساس نظر دیگران پیش بریم انگاردیگه برای خودمون زندگی نکردیم یا اگه یک خانم خانه دار باشه میگن چون در اجتماع حضور نداشته ضعیف هست وفلان و بهمان ... 

خانم هایی تجربه زیادی دارید مخصوصا کسایی که تحصیلات دارن سوال من اینه آیا طبق تجربه ای که بدست آوردید آرامش واحساس خوشبختی خودتون رو در تحصیلات پیدا کردید یا در خانه داری ؟

من خودم لیسانس دارم،اما به جرأت بهتون میگم در برخورد و صحبت با اطرافیان بسیار آگاهی خوبی دارم به طوری که درمورد خیلی از مسائل ازم مشورت میگیرن اما خب متاسفانه جامعه ی الان بسیار مدرک گراست و نمیشه انکارش کرد

اینکه بگیم زیرفوق لیسانس مصداق بیسوادی هست درست نیست،آگاهی و اطلاعات ،ربطی به سواد نداره ،کم ندیدیم و نمی‌شناسیم افرادی که عنوان دکتر و مهندس و ....یدک میشن اما دهن که باز میکنن به ضعف و خلأهای علمی،شخصیتی،اجتماعی شون راحت پی می بریم!!پس مدرک صرفا نشانه سواد بالا نیست

حضور در اجتماع هم خب صددرصد برای شاغل ها راحت‌تر و بیشتر هست اما باز هم نمیشه گفت هرکس خانه داره تو اجتماع نیست ،خیلی از خانمهای خانه دار بسیار فعال و پر انرژی و هدفمند تو اجتماع هستند

در آخر هم اینکه من خودم با خانه داری و بودن درکنار بچه هام حالم خوبه،به کار های هنری علاقه دارم اما خیلیا با کار و اشتغال حالشون خوبه و یه مسئله کاملا شخصی و سلیقه ای هست و باتوجه به شرایط هر شخص متفاوته

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.